Gratis kort og healing til dig smukke sjæl

I dag er der et kort med, som har en besked til dig.
Skålen der hører med til kortet giver dig healing, så du nemmere kan integrere kortes budskab i dit liv.

Sid stille og kig på billedet. Mærk ind hvilket kort/skål du vælger.
Skriv nedenunder hvilken en du vælger.

Jeg lægger svarene og healingslydfilen op lige så snart de er færdige.

Husk at i morgen torsdag den 19. april går jeg live kl. 12 på min Facebookside Angelicca Ravn – Sjælens bolig.
Her holder jeg et foredrag om skålene og der vil være en meditation med healing.

Hav en fantastisk smuk dag

I lys og kærlighed Angelicca

Kort nr. 52

Denne markør leder dig ind i den ubevidste Mysterie af din rejse. det er det hellige sted, hvor alle ting er skabt, men endnu ikke dannet. Det peger på vejen til ren magt og potentiale, som opfylder magiens hensigt. Det fortæller dig, at de magiske uerkendelige kræfter i din skæbne arbejder i dit liv. De kræfter, som du aldrig helt kan forstå eller kontrollere, væver faktisk deres magi omkring dig for at hjælpe dig med at opfylde dit sande formål.

Der er dog en advarsel om at være ydmyg her: Mysteriet afslører sig kun, når det vælger, og ikke når eller hvordan man kræver det. De kosmiske love arbejder her uden for tid og rum uden for menneskelig indflydelse og intellekt. kun ved at se i bagspejlet vil deres mønstre blive afsløret. Kun total tillid og den dybeste tro kan være dine allierede, når Mysteriet fremstår som en fredelig rejsemarkør på din vej.

Nogle gange kan det virke som om du går baglæns, men hvis du ser på en spiral, går det op, tilbage og rundt, når du opad, selv om det måske ser ud til, at du ikke er det. Du går faktisk fremad. Stol på Mysteriet, og fortsæt!

For nu, stol på at tråden i dit liv er vævet ind i mysteriet med skønhed, nåde, styrke og formål. Denne markør er en lovende og dyb varsel, der viser, at du er på den rigtige vej.

Kort nr. 29

Wind Faery hvisker, at tankens kraft manifesterer det usynlige i det fysiske.Tag dig tid til at observere dine overvejende tanker. Er de positive? Eller er de negative og umyndiggørende?Når du indstiller til, hvordan dit sind er fokuseret, vil du helt sikkert se forholdet mellem dit miljø og de tanker, du tænker på. For at ændre verden af ​​ydre forhold må du først ændre din måde.Wind Faery minder dig også om intellektets kraft, da det er en god tid at bruge magten i dit analytiske sind. Tænk før du handler, dette er ikke tiden for impulsiv handling. En gennemtænkt strategi vil give et positivt resultat.

Kort nr. 15

Edderkoppen minder dig om at du har i dig en gave til at skabe meningsfuldt, målrettet arbejde. Inden i dig er der en kunstner, der venter på at blive udtrykt.
Tænk på dette: Skriver du i en dagbog hver dag? Tegner du, male, lave mad eller spiller musik? Er du klar over, at alt, hvad du gør dagligt, er en handling med medskabelse af det guddommelige?
Edderkoppen signalerer at det er tid at være opmærksom på dit ansvar for skabelserne i dit liv. Måske skal du genoverveje et problem og anvende din indre kunstner til at finde en løsning.
Hvis du er utilfreds med noget, spørg dig selv: “Hvordan kan jeg skabe en bedre, mere produktiv og kærlig oplevelse for mig selv og andre?
Uanset om du ser dig selv som en kunstner eller ej, så skaber du altid med den guddommelige. Du er arkitekten til din egen lykke og opfyldelse. Hvilket liv bygger du?
Lad dig ikke bare sidde der – det er din tid til at skabe!

Ønsker du mere healing og flere meditationer, så starter der et nyt forløb op den 25. april. Du kan læse mere her

Den 6. maj er der gratis workshop i Kværndrup for dig der har en skål. Har du ikke en healende Chakraskål så kan den købes på dagen inden vi starter pris 1.250 kr. Du kan læse mere her

For mere information eller tilmeldig sker på mail@angeliccaravn.dk