Fredag den 1. juni startede det nye 2 måneders online meditations forløb med samhørighedsmeditationer. Det var så magisk. Det lagde kimen til, at jeg nu er ved at udvide hele konceptet og får ordet “storhed” ind, når jeg arbejder med det. Og det er storhed til alle os i gruppen. Det er ret vildt og en meget magisk energi.
Så jeg vil nu gerne invitere dig med til at blive del af magisk storhed <3

Det er et Spirituelt fællesskab med bl.a. ny kanaliseret meditation hver fredag frem til den 3. august 2018.
Du hører selvfølgelig meditationerne når du kan, du behøver ikke at være med live, hvis du ikke kan det.

De kanaliserede meditationer er specielt henvendt til dig, der er med i gruppen. Din energi, din proces og sjæl er med til at skabe og forme meditationerne som jeg får kanaliseret ned direkte, når jeg laver de forskellige live meditationer.
Det giver et meget power fuldt og magisk energi felt omkring dig og derved får du den mængde healing du har brug for med personlig målrettet frekvens.

Det fælles tema for meditationerne er i første om gang samhørighed eller forbundethed. Det er med universet, moderjord, gruppen som helhed, din sjæl, dine behov og din krop.
Som altid er jordstjernechakraet et centralt chakra i meditationerne. Du vil også komme ud og møde den smukke energi i Ørne tågen (et sted ude i Mælkevejen).
Dit jordstjernechakra øger forbindelsen til dig selv, gør det nemmere at afbalancere dine chakraer og du mærker en større jordforbindelse og til dig selv. Du har nemmere ved at lytte til dine behov og dit hjertechakra bliver healet og næret meget hurtige, når du forbinder dig med jordstjernechakraet på samme tid.

Du har mulighed for at komme med dit eget ønske for et tema, der skal være i en af meditationerne, hvis der er stemning for det.

Vil du være med til at være en del af noget større og have indflydelse på indholdet, så kom med her i opstarten af dette nye Spirituelle Fælleskab – Sjæls power.

Det får du ud af at være med i det nye Spirituelle fællesskab

* Du vil ikke føle dig alene mere.

Den her følelse af at ingen forstår dig, du mangler et sted hvor du bare kan være hele dig med din proces. Sige det du har på hjertet omkring engle, energier, feer, drager, enhjørninger, krystaller, syngeskåle, Sjælsskåle, yoga, meditationer, universet, moder jord, shamanisme, religion, gud, ærkeengle, skytsengle, de 5 elementer, chakraer, healing, udrensninger, ked af det, lysten til at ikke at være her på jorden, savner at komme hjem – et hjem du ikke ved hvor er, Avalon, Atlantis, Lemurien/Lemuria, astrologi, dit nye navn eller trangen for at få et nyt navn eller noget helt andet.
Her har du stedet hvor du kan fortælle alt og få en god diskussion og kærlig støtte.

* Du bliver fyldt med skønneste nærende power, der løfter dig op i vibration og giver dig overblik og overskud.

* Du vil føle at du kommer endnu mere hjem i dig selv og lytter til din behov. Lærer at lytte til din krop, og hvad den har brug for.

Når vi arbejder med de healende Sjælsskål (du behøver ikke at have en fysisk hos dig for at være med), så kommer vi helt ned på celleplan og renser du og bygger op igen på ny. Det sker helt af sig selv og uden at blive væltet omkuld.

* Du vil føle at du er del af noget større, universet rykker tættere på dig og du har nemmere ved at rumme de processer du gør igennem.

Når ked af det heden, frustrationen, vreden, opgivelsen, kroppen går ondt, ørerne hyler, munden gør undt, feberen rammer  m.m. rammer dig, så er du blandt ligesindede og smukke sjæle, som  er parat til at gribe dig, hvis du giver dem muligheden.

Jeg vil støtte, heale og favne dig og de andre i gruppen de næste 2 måneder.

* Kom med så oplever og mærker du storhed, i kærlighed, indre ro, overskud, glæde, lykke og inden i dig selv?

Åh jeg har så svært ved at få det ned i en kortfattet form til dig, det ville jeg elske men jeg må give slip og lade healingen komme igennem og frem til dig igennem de ord som du har læst her.

Din sjæl kalder på dig og det er tid til, at du mærker, hvor smuk du er.

Du er lys og power fuld, når du giver plads til dig selv i dit liv og på din smukke livsvej. Med den healing fra Sjælsskålene giver du plads til dig selv helt automatisk. Det ligger i dem og den healing de udsender.

Du er ikke alene på din spirituelle rejse

Det nye Spirituelle Fællesskab ”Sjæls power” lægger mit hjerte så meget nært, ja så meget, at jeg har så svært ved at samle det og udtrykke mig omkring det og jeg kan mærke, at jeg stadig ikke kan samle det hele ned på papir endnu. Det er stadig som den smukkeste energi, der flyder rundt i min krop og en masse kanaliseret information fra universet.
Det går lige ind i hjertet og er med til at  fremkalde den følelse af at være alene, da jeg startede min spirituelle rejse og hjem i mig selv.

Det kostede mig venner og mit ægteskab, fordi jeg ikke havde nogle ”Spirituelle venner” at snakke med, og derfor snakkede jeg med dem jeg havde omkring mig og det kunne de ikke rumme, fordi de jo var et helt andet sted end den vej, hvor jeg var ved at bevæge mig hen ad.

Hvis jeg ikke havde prøvet at inddrage min tidligere mand i det jeg oplevede og interesserede mig for så havde han ikke stejlet så meget – han kunne ikke rumme det – og min proces havde været mere behagelig. Nu har jeg rigtig mange spirituelle venner som jeg kan snakke med om de total vilde energitanker som opstår, når vi dykker ind i os selv og ud i universet. Min kæreste får noget at vide, men er slet ikke med i min proces og det har jeg heller ikke noget behov for, det giver så meget frihed til min proces og liv.

Derfor ved jeg, hvor mange af mine kunder er, når de ikke tør ændre deres liv og komme hjem i dem selv fordi de ikke vil miste deres venner og familie. De ønsker så meget at passe ind, at de ”ofrer” deres egen lykke for det.

Uh jeg har så meget erfaring med det igennem hele mit liv.

Livet et så smukt på den anden side, sikke meget frihed, lykke og kærlighed. Jeg har stadig de ”helt gamle” venner og min har det meget bedre med min familie end jeg nogen sinde har haft, fordi jeg er mig nu og ikke en skygge af mig selv.

Du er med til at give dig selv og mig styrke

Mine dejlige kunder har en stor del af æren af at jeg ”tør” være mig for de giver mig et rum til at være mig og kanalisere smukke smukke beskeder ned til dem og få os ud i universet og ind i os selv på samme tid igennem de meditationer vi laver sammen. Det er sådan er en fantastisk følelse det er, når vi er flere sammen i de speciel kanaliserede meditationer vi skaber i vores energier sammen.

Det er en også stor befrielse at snakke med den kunde, der ønskede at jeg startede dette nye ”Spirituelle fælleskab” og vi uden at tænke over det snakker vi om at sprede vores englevinger ud og hvordan det føles. Vi grinte så højt da det gik op for os og var så glade for, at vi havde et rum til bare at være os.

Inge synes det er så vildt, at jeg greb hendes ønske og skaber dette nye magiske Spirituelle fællesskab”.
Jeg er bare så glad på hendes vegne, at hun i hendes smukke proces er der, hvor hun tør udtrykke sine behov, som kommer direkte og dybt inde fra hjertet.

Efter den første kanaliserede meditation vi havde i fredags skrev hun følgende til mig:

Da jeg sidder i cirklen og du taler med mig/ min sjæl – så græder jeg.
Jeg husker ikke ordene – men energien bliver i min krop.
Følelsen er at være elsket/ accepteret som mig – uden krav og modydelse. Det er så smukt og mit hjerte gør lidt ondt.

I fællesskabet bliver jeg stærk og det giver power og mod til nye “eventyr”.

Tak for dig

Kærligst Inge

Det magiske fokus i det Spirituelle Fællesskab – Sjæls power

Så der to fokus punkter i dette nye Spirituelle fælleskab. Det første er at have et fællesskab, hvor du kan være dig og have et sted, hvor du kan udtrykke dine spirituelle tanker og fortælle om din proces, der er så magisk transformerende
og det andet er, at vi skaber smuk magisk samhørighed i de kanaliserede meditationer, der healer endnu mere og støtter og nærer dig og din proces. Samhørighed med gruppen, dig selv, moder jord og universet.

Her i opstarten bliver der afprøvet flere ting i gruppen med healinger, personlige tarotkort beskeder, live dag, og mange andre ting. Du kan være med til at forme dette nye Spirituelle fællesskab, som vil fortsætte efter de to måneder er slut.

Gruppen er støttet af den smukkeste galaktiske kærlighed, moder jord, Ørne tågen (det sted ude i mærkevejen hvor stjerne fødes), englene, dragerne, Avalon, Atlantis, Lemurien og mange andre magiske energier.

Du kommer hjem i dig selv igennem dit jordstjernechakra og møder samtidig universet i dig selv. Det er sådan en smuk proces og så magisk. Jordstjernechakraet gør bl.a. at du får større jordforbindelse med dig

selv, mærker dine behov og lytter til dem, får nemmere balance i dine chakraer og åbner dit hjerte for dig selv.

Det praktiske

Lige nu ligger den første magiske meditation og den næste er på fredag den 8. juni kl. 9.
Så du kan komme i gang lige med det samme og åbne op for den magiske storhed.

Du skal være så hjertelig velkommen til at komme med i dette Spirituelle fællesskab, vi vil elske at have dig med. Der bliver en live dag hos mig og de healende Sjælsskåle som bonus i juli måned, datoen er ikke fundet endnu.

Pris for total spirituel magisk forkælelse i to måneder til dig, din proces og krop er kun 850 kr.
Normal pris 1.850 kr. Du sparer 1.000 kr.

Der er kun 12 pladser i alt. Da jeg vil have tid til at kommentere dine opslag i den hemmelige Facebook gruppe, hvor det hele foregår i trykke rammer, alle respekter hinanden og alt er fortroligt.

Sidste tilmelding er den 7. juni men du kan allerede komme i gang lige nu, da den første kanaliseret meditation ligger tilgængelig. Her får du power fuld healing af den smukke omsluttende krystalkugle med personlige beskeder til dig.

Det er nemt at komme med betal over MobilePay 26 25 88 18 og send mig en mail på mail@angeliccaravn.dk bagefter. Har du ikke MobilePay så kan du over netbank.

Lige nu og frem til torsdag den 7. juni er der også et specielt tilbud på en healende Sjælsskål og medlemsskab af det Spirituelle fællesskab for kun 1.550 kr. du sparer 295 kr. i denne uge.
Bemærk du behøver ikke at have en Sjælsskål for at være med i det Spirituelle fællesskab.