Et pusterum med indre ro

Oplev healende skåle af ler skabt af Angelicca Ravn og de smukke healende lyde fra Sjælsskålene (den første serie af skåle Angelicca gik i gang med).
Angelicca fortæller om, hvordan hun skaber skålene i ler og deres healende evner, der viser vejen hjem i dig selv. Angelicca kommer ind på, hvordan arbejdet med Sjælsskåleskålene har ændret hendes liv  fra nedbrud til succes, balance, glæder og lykke.

De healende Sjælsskåle er et unikt redskab til at komme i kontakt med din sjæl og indre power. Tonerne indhyller dig i healende vibrationer. Dine chakraer bliver aktiveret og afbalanceret.

Et pusterum med indre ro og balance.
Lydene fra skålene og Angelicca skaber direkte kontakt til dit indre. Du sanser lydene med hele kroppen og du kommer i dyb kontakt med din sjæl.
Igennem en guidet kanaliseret meditation kommer du i kontakt med din smukke indre stjerne, således kommer du endnu dybere ind i dig selv.

Du kan opleve Sjælsskålene med dine hænder og mærke de healende energier, der er i skålene.

På dagen vil der også være healende skåle, der forbinder dig med Maria Magdalene og igennem workshoppen vil du føres dybt ind i dig selv. Din kontakt til din sjæl og Maria Magdalene vil forøges og styrkes.

Der vil være tid til fordybelse og individuel hjælp og personlige kanaliserede beskeder.  Dagen vil være fyldt med kanaliserede meditationer, snak i et fortroligt rum og fordybelse.

Med dig hjem har du indre ro og balance samt en dyb kontakt til dig selv igennem din indre stjerne.

Det praktiske

Dato: Den 16. marts 2019

Sted: De Ni Porte – Hellerupvej 52A, 2900 Hellerup
www.deniporte.dk

Tid: kl. 10.30 – 15

Pris: 350 kr. tag en veninde/ven/kollega/familiemedlem med til halv pris.
Det er nemt for dig at tilmelde dig. Send mig en mail på mail@angeliccaravn.dk Du er sikret din plads når din inbetaling er dukket op.
Du kan betale på Mobilpay 26258818 eller send en mail og bed om et kontonummer.

Der er 12 pladser.

Husk: Indesko/sokker og frokost.
Der vil være adgang til kaffe, te og koldt vand hele dagen. Der vil også være lidt sødt og lækkert.

Bemærk: Du kan låne en Sjælsskål under workshoppen.
Det er muligt at købe Sjælsskåle og Maria Magdelene skåle på dagen.

Om Angelicca Freja Parmone Ravn

Spirituel vejleder, healer, indretningsrådgiver og cand. mag. Angelicca Ravn er skaber af de unikke Sjælsskåle i ler.

I 2009 gik Angelicca i gang med at skabe 1000 skåle med sine hænder. I et rum hvor al kontrol er sluppet og fingrene får frit råderum tilføres og kanaliseres der forskellige healings frekvenser ned i skålene. Derved er alle skåle forskellige både i form, farve og healings frekvens.

Igennem arbejdet med skålene har Angelicca fået kontakt til mange forskellige frekvenser i universet som hun bruger i sit daglige arbejde med hjælpe folk med at få et bedre liv her på jorden, hvor de kan elske og rumme sig selv. Hun samarbejder bl.a. med engle, enhjørninger, drager, ærkeengle, Jesus, Moder Maria, den guddommelige energi, Avelon, Atlantis, Lemurien og Ørnetågen.

Angelicca har arbejdet med at hjælpe fok i deres liv over tyve år. I 2010 førte det til, at hun begyndte at interessere sig for at bruge boligindretningen til at skabe bedre livsvilkår for sig selv og andre. I 2011 blev Angelicca Neo Feng Shui rådgiver til privat bolig og i 2012 til erhverv. I dag har hun udviklet sammen med Sjælsskålen en støttende og nærende boligindring ved at skabe balance i de fem elementer i hvert rum i boligen og i samspillet med skålen forstærkes elementerne healende evner yderligere og derved støttes og næres beboerne yderligere.

Hun hjælper flere af sine alternative kollegaer med at skabe gode arbejdsforhold og øget omsætning igennem den healende og støttende indretning.
Angelicca bruger sin direkte kanal til den universelle energi til at skabe bedre levevilkår for sine kunder igennem arbejdet med at skabe kontakt til sjælen og den iboende indre power.

Med Sjælsskålene hjælper Angelicca rigtig mange mennesker med at finde hjem i sig selv, mærke sig selv og lytte til sine behov. Hendes arbejde med skålene er bl.a. med til at nedbryde kontrol, behovet for perfektionisme, behagesyge, mindre- selvværd og selvtillid, angst/frygt, stress, flugt fra denne verden og jorden.
I et samspil mellem Angelicca, Sjælsskålene, jordstjernechakraet og kanaliserede meditationer skabes der et unikt rum til selv healing og indre kærlighed.
Igennem Sjælsskålene skabes der en forbindelse og samspil mellem mennesket, livet her på jorden, sjælen, moder jord og universet. Med andre ord igennem arbejdet med Sjælsskålen kommer du hjem i dig selv og mærker, hvor smuk du er. Du føler en samhørighed med dig selv og universet. Du lever her på jorden fyldt med universets smukke lys og energi.

Den amerikanske forfatter til bøgerne ”Discovering the Healer Within” (på dansk ”Den indre healer”) og Discovering the Medium Within”  Anysia Marcell Kiel skal til at sælge Sjælsskålene til sine kunder og fortæller ” I am going to tell my clients that your products are meditation tools
for starseeds.”
Angelicca holder foredrag, kurser, workshops, online forløb, 1:1 sessioner og har et Spirituelt fælleskab – Jordens Engle, hvor hun skaber et rum, hvor medlemmerne kan føle sig hjemme i sin spiritualitet og samhørighed med universet, så de kan og har lyst til at leve her på jorden.

Angelicca Parmone Ravn

v/Angelicca Freja Parmone Ravn
Mobil 26 25 88 18
Mail mail@angeliccaravn.dk

Banepladsen 2, 5772 Kværndrup
Cvr. nr.: 33274696
Handelsbetingelser

 

 

 

 

 

Tilmelding til Angelicca Parmone Ravns Nyhedsbrev

* indicates required