Din personlige sjæls-meditation med healing og clairvoyance

  Har du brug for et pustrum og klarhed?

♥  Har du brug for afklaring lige her og nu?

   Har du ondt i kroppen og ønsker du at få det healet?

♥  Har du brug for at komme i kontakt med dit hjerte og dig selv?

 

   Føler du uro og ønsker du at blive afbalanceret? 

   Ønsker du dejlig nærende jordforbindelse?

   Er du stresset og ønsker du indre ro?

   Har du for mange tanker og vil du gerne have en pause for al
     tankemylderet?

Sådan foregår det

Det foregår over Skype eller over telefonen  og varer i alt ca. en time. Vær opmærksom på at over telefonen kan du ikke se de healende Sjælsskåle som, der bliver bruget.
Din personlige meditations får du på lydfil efterfølgende over mail.

Fjernhealing med Sjælsskålene giver dig en magsik healende oplevelse. I mine sessioner bruger jeg de healende Sjælsskåle til at puste ind i, så du får endnu mere healing og kommer endnu dybere i kontakt med dig selv.

Under en session får du kontakt til dit jordstjernechakra igennem en dejlig smuk kanaliseret meditation, hvor jeg også puseter i en eller flere af de healende Sjælsskåle. Under meditationen kanaliserer jeg sætninger ned som du har brug for at høre, for at komme tættere på din sjæl og få healet det du går og roder med lige nu.

På den måde kommer du dybere i kontakt mig dig selv og får derved healet endnu mere væk, så du kan leve et smukt og dejligt liv med masser af lykke, kærlighed og overflod.

Jeg arbejder ud fra, at når du kommer i kontakt med din sjæl, så healer du endnu mere, og derfor tuner jeg også direkte ind til din sjæl igennem de healende Sjælsskåle og dit jordstjernechakra.

Har du brug for yderligere clairvoyante svar efter meditationern, så kan du stille dine spørgsmål. Men denne session har ikke til formål som sådan at svare på en masse spørgsmål som dit ego ønsker svar på. Det er meget mere healende og givernde for dig, at dine svar går igennem din smuk sjæl.

Dette får du bl.a ud af en session

♥  du får healing og kanaliserede personlig beskeder

♥  du kommer i kontakt med din sjæl

♥  du får spirituel vejledning, hvor er du i livet lige nu, og hvordan kommer
    du videre

♥  du oplever en dyb indre fred

♥  får afbalanceret dine ubalancer

♥  du kommer i kontakt med dit jordstjernechakra

♥  og får samtidig afbalanceret de chakra du har brug for


Pris

850 kr. for 60 minutter session og din personlige meditation på lydfil.

Book nu: Det er nemt at booke du skal blot indbetale 850 kr. over MobilePay på 26 25 88 18, så ringer jeg dig op omkring tidspunkt. Ellers skriv til mig på mail@angeliccaravn.dk og få en tid og kontonummer.

Tid: I hverdagene er første tid kl. 10 og den sidste kl. 18 eller efter aftale. Efter kl. 19 koster det 240 kr. ekstra.
Du kommer til så hurtigt som muligt, måske samme dag og ellers lige så snart jeg kan.

Handelsebetingelser


 

Det fortæller andre

 

Jeg vil kun anbefale Angelicca – som med sin gode healing og Healerskålen – gjorde et fint arbejde med at få mig i dejlig ro – har sovet skønt i nat og kan mærke noget klarhed over min situation. ♥ mange hilsner Ullakia Broch

Jeg har haft oplevelsen af Angelicca´s healing og clavoyance med hendes skåle. Positiv oplevelse med konkrete fif til øvelser der vil hjælpe mig til at komme mere ned i kroppen. Det var et godt fif Angelicca gav, og jeg blev bekræftet i hvor vigtigt det er at vi lytter til vores intuition = jeg har et par gange de sidste par måneder haft “tanken” (min intuition) på det samme fif som Angelicca gav mig.

Jeg blev mindet om hvor vigtigt det er at vi møder vores hjælpere med tillid, og at være villig til at slippe kontrol. S

Jeg har prøvet de healende Sjælsskåle hos Angelicca, og jeg kan kun anbefale andre at prøve denne tilgang til at få budskaber som kan bringe dig i ro eller skabe handling på din situation. Det var en meget intens oplevelse og Angelicca var god til at få mig til at føle mig tryg og i gode hænder. Angeliccas session efterlader mig med fornyet tro på at jeg er på rette vej. M

Angelicca Parmone Ravn

v/Angelicca Freja Parmone Ravn
Mobil 26 25 88 18
Mail mail@angeliccaravn.dk

Banepladsen 2, 5772 Kværndrup
Cvr. nr.: 33274696
Handelsbetingelser

Nyhedsbrev

Få det nyeste Nyhedsbrev "Sådan kan du få en harmonisk jul" ved at følge dette link her

 

Foren dig med dit indre - forny dit liv