Forny dit liv – åben portene til din Sjælspower

 – et online meditationsforløb til dig, der er parat til at gøre noget godt for dig selv, og som gerne vil have mere ud af livet lige nu

 • Føler du dig tung om hjertet?

 • Har du brg for et energiboost? Hæve dig i din grundvibration

 • Sukker du hele tiden efter en partner, der kan fylde dig med masser af kærlighed?

 • Er dit liv fyldt med livsglæde? Eller ej?

 • Kan du mærke dig selv?

 • Kan du holde dig selv ud eller er du efter dig selv hele tiden?

 • Er du tro mod dig selv? Eller styrer andre dit liv?

 • Ville det ikke bare være rart, at du kan rumme at være i livet?

 • Ønsker du at forandre din grundtilstand i dine tanker og i livet lige nu?

 • Har du brug for at få healet dit forhold til dine forældre?

 • Er det nu du skal videre i dit liv?

 • Er det nu du vil med ud på en smuk og magisk rejse, der sprænger rammerne med masser af kærlighedstransformation?

Hjertelig velkommen til en magisk verden i dit indre

Jeg har lavet et nyt healende online forløb. Et forløb der er meget smuk og speciel i en højfrekvens- kærlighedsenergi, der søger ind imellem sprækkerne i dit hjerte og krop, hvor den transformerer mørket til en vidunderlig lethed, selvkærlighed og glæde hos dig. Det giver dig en hver dag med støtte og næring, der gør at du har meget nemmere ved at handle ud fra, at du skal have det godt i livet. At du er noget værd i dig selv.

14 dages online meditationsforløb med 14 unikke healende meditationer, der healer dit forhold til dig selv gennem healing og transformation af din selvkærlighed og forholdet til dit indre barn – bliv forenet med dig selv i din indre kerne og mærk dig selv mere i dybden og fra et nyt og smukt udgangspunkt.

Igennem de 14 dage forløbet varer kommer du ind i mange forskellige dimensioner i dig selv og healer gamle glemte sår, der dagligt forhindrer dig i at sprudle af livsglæde i et overflødighedshorn af lethed, kærlighed og egenomsorg.

Det hele er støttet og næret af de smukke healende Sjælsskåle, der på smuk og magisk vis fører dig hjem i dig selv, helt ind i din indre smukke kerne.

Forløbet handler om din selvkærlighed og dit indre barn. Under sidste meditation bliver du på smukkeste vis ført ind i kernen til dig selv, hvor du bliver ét med dig selv. For mange af de tidligere deltagere har det været så vild en smuk rejse, hele vejen igennem.

Det fortæller tidligere deltagere

Feminin power.
Trænger du til at komme tættere på den du virkelig er i din fulde power, eller at forkæle dig selv, fordi du fortjener det, så grib chancen nu. Jeg har selv været igennem forløbet, og sikke en rejse hjem i mig, har opnået stjerne højder både udenpå og indeni. Angelicca er med hendes kærlige og blide væsen, med dig hele vejen

Efter 4. meditaiton

Jeg havde lidt kriller i halsen og hoste til morgen, på rejsen idag blev der virkelig renset og forenet i vandet, på stranden havde hun brug for tætheden og ømheden, og jeg mærkede den indre kritiker og selvnedvuderinger det begyndte at heale og slippe på magisk vis, vi transformerede stort, tilbage i det lyserøde rum var beskeden, tag din storhed hjem og til dig, jeg føler mig stor og lettet i hjerte, hals og solar plexus, nu arbejder det i mit hara chakra, min hoste og alt på vejrtrækningen er forløst, det virker stort som i udvidelse uden det strammer, sidder her og smiler.

Læs her udviklingen hos en anden deltager

Efter 2. meditation

Tusind tak for den smukke rejse.

Den var også meget healende for mig & mit indre barn; mange tårer undervejs – men jeg tror de fleste var en slags glædestårer over at finde tilbage til den kærlighed der strømmer begge veje. Jeg oplevede virkelig at være der for mig selv/mit indre barn, og en gensidig tryghed i at vide, at jeg/vi altid er elsket.

Efter 6. meditation

Det er nogle dejlige ture man næsten ikke har lyst at komme hjem fra. I dag oplevede jeg en stor tryghed … og en dejlig følelse af samhørighed da mit indre barn ville holde i…

Efter 9. meditation

…. en lettelse at smide den og mærke frihed og lethed og en meget tæt forbindelse til barnet, en fornemmelse af ikke at kunne undvære hinanden, og at være en enhed også selvom vi er adskilt. …. og i en sø – hvor hun med sin latter fik mig til at grine – og græde – fordi jeg sådan har savnet det skøre, legesyge grin.

Har båret på en masse ansvar for min mors livssmerte og angst, som viser sig i vrede, men det var hendes – og ikke mit. Kåben er smidt.

Efter 10. meditation

Alt hvad jeg har modtaget/modtager er givet til mig i kærlighed, jeg skylder ikke noget retur – jeg er fri til at tage imod uden forbehold og forpligtelser. Kærligheden er med mig.

Efter 13. meditation

Pyyha, den kappe har været tung at bære, der strømmede tårer ned af mine kinder mens jeg bar den. Så dejligt at slippe den og blive fyldt op af lys ….Efter at slippe de gamle bindinger og blive fyldt op igen af helende lys i det lyserøde rum var følelsen ‘jeg er præcis som jeg skal være’.

Efter 14. meditation

Som du sagde så fint til sidst, Angelicca, husk legen, glæden etc og ikke mindst selvansvaret. Det er mig der sidder på tronen, mig der sætter dagsordenen, og mit ansvar at skabe plads til det – til harmonien. Det er virkelig én af mine livslektier at det at yde & nyde skal og kan gå hånd i hånd, at det ER muligt at opnå harmoni.

Sikke nogle rejser vi har været på – tusind tak for et virkeligt spændende og meget givende forløb.

En deltager fortæller efter de første 5 meditationer

Det er rigtigt hyggeligt at meditere sammen med Angelicca hver dag. Jeg har hørt de 5 meditationer.

De har alle gjort stort indtryk på mig. Jeg har lært en side af mig at kende som jeg ikke kendte før.

Jeg har fundet et ganske skøn barn 1,5 år som er rolig glad og smilende. Bag barnet er et lidt ældre  barn ca 3 år som er vred og som ikke tror på verden.

Jeg har sluppet mange spændinger / ,følelser bla skyld og skam-jeg kan huske at den ene dag gabte jeg hele tiden. Jeg måtte sove bagefter. Sikken en udrensning.

Jeg er blevet mere glad og rolig. Det legende barn ligger ligefor – jeg leger synger og danser.

Jeg har fået en bedre kontakt til mit indre barn – hun vil ha jeg lytter og hører hende,   hun vil have tryghed og omsorg. 

 

bliv gode venner med dig selv – forny dit liv

Hvad kan du bl.a. få ud af forløbet

 • Bliv let om hjertet
 • Boost din energi og hæv dig i frekvens
 • Bliv flydt med smuk kærlighedsenergi
 • Tiltræk en partner
 • Bliv flydt med livsglæde
 • Mærk dig selv – bliv hel
 • Bliv selvkærlig
 • Få lyst til at nyde livet
 • Få healet dit forhold til dine forældre
 • Opnå indre ro og balance
 • Hvil i dig selv
 • Stå i din Gudindepower

Det fortæller en tidligere deltager

Tusind tak for et utrolig givende og transformerende forløb.

En vidunderlig lethed og ro er opstået.

Dejligt at give sig selv så ubetinget kærlighed. 

Jeg har fået en sammensmeltning med mit indre barn og under forløbet har mit indre barn og jeg leget os frem til sammensmeltningen. Det har kun været en glæde at sammenarbejde. 

Tak for healingen og guidening.

Du er en gudsbenådet kvinde med en dejlig mission for menneskeheden.

Priser

Online forløb i en gruppe

Normalpris 1.850 kr.
1.550 kr.
 • Start 3. juli – 17. juli  i en lukket Facebookgruppe
 • 14 forskellige healende meditationer inklusiv lydhealing med Sjælsskålene
 • der bliver lagt en ny meditation op hver dag kl. 9 i gruppen
 • du kan skrive, hvad du oplever under hver meditaiton i gruppen og stille spørgsmål
 • du får Angeliccas støtte og vejledning hver dag under hele forløbet inde i gruppen
 • Normalpris 1.850 kr. fra den 15. juni 2020

1:1 forløb - kærlig støtte til dig i 15 dage

Normalpris 3.500 kr.
2.850 kr.
 • 14 forskellige healende meditationer inklusiv lydhealing med Sjælsskålene
 • Daglig e-mailkorrespondance med Angelicca, hvis du ønsker det, hvor du kan skrive om din oplevelse under dagens meditaiton, stille spørgmål og få hjælp.
 • 1/2 times personlig samtale – 1:1 online session, det sker  fx over telefonen med Angelicca dagen efter (eller lige derefter) du har hørt alle 14 meditationer.
 • En perosnlig samtale inden du går i gang med de 14 meditationer.
 • Du hører en ny meditation hver dag. Hver meditation varer omkring 25 minutter.
 • Du får en mail med et link hver morgen i din mailpakke til dagens meditation. Linket fører dig til en youtube-video.
 • Bliv set, støttet og nusset i 15 dage.
 • Normalpris 3.500 kr. fra den 1. august 2020

Spar 300 kr. ved køb inden den 15. juni - vi starter den 3. juli

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Bonus til dig, der tager dette forløb. Du vil blive inviteret til at mødes live et sted i landet en gang om året. En selvkærlighedsdag sammen med alle de andre smukke sjæle, der tager dette forløb. Her vil der være inspiration vil, hvordan du arbejder videre i din personlige udvikling. Der vil være masser af healing, grin og kærlighed. Første dato kommer senere, når jeg ved noget mere om, hvornår vi kan være mange sammen igen.

Køb nu på mobilepay 523737 og husk at skrive din mailadresse i kommentarfeltet.

Eller send mig en mail på mail@angeliccaravn.dk

Du kommer i gang dagen efter jeg har modtaget din betaling, med mindre vi aftaler noget sammen over mail, med mindre du vil med den 15. maj.

Angeliccas egne tanker og erfaring med forløbet

I resten af 2020 vil det være dette forløb som jeg vil koncentrere mig om. Det skylder jeg alle jer som jeg kan hjælpe. Der udbydes 1000 licenser i alt. Det vil med andre ord sige, at der er 1000 mennesker, der kan tage dette forløb.

Ja jeg savner at lave Sjælsskåle og andre ting i ler og om jeg kommer til at lave nyt i løbet af 2020 i ler, det ved jeg ikke på nuværende tidspunkt. Den energi og opmærksomhed som jeg har lagt i Sjæksskålene har jeg og vil jeg her i 2020 lægge i dette forløb. Derfor er det også vigtigt for mig at støtte dig og slutte af med en ½ times personlig samtale/online session, så du bliver set og rummet i dit liv.

Da jeg lavede meditationerne havde jeg slet ikke regnet med, at jeg personligt ville få noget ud af det. Jeg synes jeg havde det godt med mit indre barn og synes ikke, at jeg havde mere jeg skulle heale fra min barndom af. Jeg lagde ikke rigtig personligt mærke til i starten, at vi også skulle have healet vores selvkærlighed. Jeg gav det ingen tanker inden meditationerne, dog fik jeg virkelig healet min selvkærlighed, som jeg faktisk troede var helt i top, det var dog som, at der blev sat turbo på og healet en masse fra tidlige liv og i skjulte dimensioner inde i mig selv under hver meditation.

Vi kommer ind i nye dimensioner i os selv, for det er det de healende Sjælsskåle er så utrolig god til at åbne, ja det er en af grundene til, at de er lavet netop nu i denne tid. Vi er hverken to eller 3 dimensionel – vi rummer rigtig mange dimensioner og det er de dimensioner som Sjælsskålene kan få kontakt til at åbne på og heale det det ligger og gemmer sig der. For mig er det ren magi, der skaber et meget bedre liv for mig.

Mit højeste ønske i mange år var at føle livsglæde igen, ikke kun et par dage ad gangen og så gå dybt ned i dybet igen. Nej sådan rigtig dejlig livsglæde, hvor dagen bliver fyldt med værdi og glæde. Under forløbet oplevede jeg, at jeg nåede der til – føle den lækre livsglæde – glæden over at være til og have lyst til livet. Det havde jeg slet slet ikke forventet for det handlede jo bare om det der indre barn og så  selvkærligheden. Begge dele fik et utroligt stort boost inden i mig, så stort at den ensomhed jeg havde befundet mig i, i 5 år blev opløst, forsvandt og jeg kunne begynde at trække vejret igen uden at være ked af, at jeg ikke længere havde et ægsteskab, hvor jeg var en del af et fælleskab. Lige pludselig gav jeg ikke nogen næring til tabet af det fælleskab for jeg var blevet dybt forenet med mig selv. En ellers energidræbende ensomhedsfølelse er forsvundet og jeg nyder så meget mit liv og hver dag sammen med mine dejlige hunde.

Jeg er nu dybt forenet med mig selv – hvor er det vidunderligt og hvor er det smukt, at min hverdag er fyldt med kærlighed. Kærligheden strømmer inde fra mig selv af og afspejles i mine valg i løbet af dagen.

Mit liv handler om mig og hvordan jeg kan have det godt i det liv – wauw hvor vidunderligt at være i den kærlighedsenergi.

Under hver meditation havde jeg en fantakstik smuk kontakt til mit indre barn. Det var stærkt og selvsikkert og den tilstand bliv mere og mere forøget jo længere vi kom i forløbet. Ret tidligt i forløbet mærkede jeg at jeg blev et med mit indre barn, det var en meget smuk og speciel følelse. Det lille barn forsvandt og blev en del af mit voksne jeg. Det var ret specielt fordi jeg følte at nogle gange var mit indre barn meget stærkere end jeg selv var som voksen. Da vi blev forenet blev jeg hel og kom ind i min egen indre kerne.

Inden jeg lavede forløbet tænkte jeg at det ville være fint hvis 20 mennesker fik del i forløbet. Under 6.meditation tror jeg det var, var mit indre barn ret så sur på mig, hun synes, at jeg skulle tilbyde forløbet til flere og under meditationen fandt vi sammen ud af, at jeg skal tilbyde 1000 mennesker dette forløb, til en pris alle kan være med til. Som mit indre barn sagde til mig ”tænkt dig – se det for dig – vil det ikke være dejlig at hjælpe så mange mennesker at give dem mulighed for at hæve sig i vibration og lukke sig selv ind i deres liv, give dem et liv med smuk og nærende livsglæde, kan du ikke se de røde kinder og healende hjertet for dig? Når så mange bliver hævet i deres indre kærlighedsenergi vil det automatisk smitte af på deres omgivelser og deres liv vil blive så meget mere smukt og let at leve i.”

Og jo det kan jeg godt se for mig og efter meditationen kan jeg godt mærke, at 2020 kommer til at handle om at opfylde dette mål. Hvordan det skal kunne lade sig gøre har jeg ingen anelse om, jeg tager opfordringen op og håber af hele mit hjerte, at jeg kan komme frem til dig, der har brug for forløbet. At du lytter og mærker, at dette er det du går og mangler lige nu.

Kom med i det store smukke fællesskab af magisk kærlighedsenergi allerede i dag – bliv en af de sjæle, der har mulighed for at komme med på dette forløb. Bliv en af de 1000 sjæle.

 

Køb nu på mobilepay 523737 og husk at skrive din mailadresse i kommentarfeltet.
Eller send mig en mail på mail@angeliccaravn.dk
Du kommer i gang dagen efter jeg har modtaget din betaling, med mindre vi aftaler noget sammen over mail.

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg have en Sjælsskål for at være med på dette forløb?

For at tage forløbet forudsætter det ikke, at du har en Sjælsskål. Det er faktisk sådan, at jeg har ønsket at lave et forløb, hvor du får lige så meget ud af det om du har en Sjælsskål fysisk hos dig eller ej. Det sker igennem den specielle energi, jeg har tilført meditationerne og den lydhealing, der er undervejs, når jeg puster i Sjælsskålene.

Du skal blot følge mine anvisninger, så får du lige så meget ud af det som, dem der har en Sjælsskål fysisk hos dem, når de tager forløbet. Du er altid velkommen til at købe en Sjælsskål, hvis du er interesseret i det.

Kan jeg være med selvom jeg ikke har tid i de 14 dage?

Nej det kan du ikke, for det vil ikke give nogen mening. Onlineforløbet er ikke til dig, der ikke har tid til at høre en ny meditation hver dag i 14 dage i træk. Det i sig selv at tage sig tid til at bruge 30 minutter på sig selv om dagen er selvkærligt. Er du ikke på den energifrekvens, så vil du ikke få nok ud af forløbet og mit højeste ønske er at gøre størst gavn til flest mulige mennesker.

Energien i forløbet er utrolig power fuld og regner med, at du tager forløbet alvorligt. Det skal forstås på den måde, at for at energien skal kunne hjælpe dig bedst muligt, må du også give den plads og mulighed for at give dig den healing og energi som forløbet så, gerne vil give dig.

Hvornår skal jeg købe forløbet?

Køb ført forløbet, når du ved, at nu gider du ikke mere og vil så gerne have mere ud af livet end du får lige nu. Når du er motiveret til at bruge 30 minutter på dig selv hver dag i 14 dage.

Hvis

 • du ikke kun ønsker at sukke efter livet, men faktisk ønsker at levet et liv i lethed og med masser af kærlighed og glæde.
 • du vil lære dig selv at kende på et dybere plan.
 • du er træt af at andre styrer dit liv.
 • du træt af, at du ikke får den opmærksomhed og de behov og ønsker opfyldt fra andre fx en kæreste som du går og sukker efter.
 • du har brug for at arbejde dybere ned i arbejdet med dit indre barn.
 • du har brug for mere hjælp til at elske dig selv.

Kan jeg være på andre forløb imens?

Jeg vil som udgangspunkt altid sige, at det er bedst at du kun følger et forløb adgangen. Det gør jeg ud fra at det er bedst, at din krop og dit sind har mulighed for at bearbejde al den energi, information og transformationer som er i alle 14 meditationer. Det vil sige at du ikke skal høre andres meditationer eller får healing fra andre i de 14 dage. Giv dig selv lov til at det hele falder ordenligt på plads inden i dig, at det bliver til visdom.

Der kan være undtagelser, så ring til mig for at høre, hvad jeg vil råde dig til på mobil 26258818. Jeg vil elske at snakke med dig om det.

Angelicca Parmone Ravn

v/Angelicca Freja Parmone Ravn
Mobil 26 25 88 18
Mail mail@angeliccaravn.dk

Banepladsen 2, 5772 Kværndrup
Cvr. nr.: 33274696
Handelsbetingelser

Nyhedsbrev

Få det nyeste Nyhedsbrev "Sådan kan du få en harmonisk jul" ved at følge dette link her

Foren dig med dit indre - forny dit liv