Kæreste smukke sjæl

(Husk at du får healing og åbnet din bevidsthed, når du læser mine tekster og ser på skålene.)

Hver dag arbejder du med energier. Healer, er behandler, mentor, coacher, kommer med clairvoyante råd m.m. til folk, hjælper dem til at få det bedre.

Ville det ikke være fantastisk, hvis du fik din helt egen personlige hjælper og lærer magiske genveje til, at du tjener endnu mere og samtidig laver mindre og får endnu mere tilfredse kunder?

At du styrker dine evner og bliver endnu mere powerfuld i dine sessioner og behandlinger end du allerede er?

Hvornår har du sidst lyttet til dig selv og dine behov?

Du giver hver dag og ønsker, at dine kunder har et smukt og dejligt liv.

Men hvad med dig selv? Er du ved at være lidt træt? Skubber du dine egne behov væk, så du kan være der for alle andre? Lægger du slet ikke mærke til, at du gør det?

Som lysarbejder, hjertearbejder, jordengel m.m. kan du måske nikke genkende til, at du er der for alle mennesker og du ofte  glemmer dig selv. Ja mange gange lægger du slet ikke mærke til, hvor selvudslettende du er, fordi du ikke har kendt til noget andet. Du har altid mere eller mindre ubevidst taget et overansvar.

Jeg står nu i min power

Jeg ved i hvert fald med mig selv, og at jeg slet slet ikke har været opmærksom på, at der eksisterede et “jeg”, at jeg også skulle have næring for at være til.

Jeg var så fokuseret på at hjælpe alle omkring mig og mine kunder. Fokuseret på at leve op til de normer som min familie, venner og samfund havde dikteret mig eller jeg troede, at de havde dikteret.

I dag passer jeg på mig selv, så jeg kan være der for andre. Jeg giver mig selv næring før alle andre og nej det gør mig ikke egoistisk faktisk tværtimod, fordi når jeg giver næring til mig selv og opmærksomhed, så bliver jeg så meget mere powerfuld. Det gør, at jeg så er der for så mange flere på en meget mere givende måde.

Mine kunder får så meget mere ud af deres sessioner med mig. Fordi jeg er endnu mere powerfuld i min energi, fordi jeg netop har sørget for at nære mig selv med energi. For uden tilførsel af energi kan du ikke videre give nærende energi til andre.

Jeg vil elske at lære dig, hvordan du udnytter de energier, som er omkring dig til din og din forretnings fordel.

Jeg har igennem en årrække specialiseret mig i at udnytte de energier, der er omkring os. Forstå hvordan de virker og påvirker os i vores liv og ikke mindst i vores professionelle liv.

Healende indretning

I en energi indretning får du healet dine chakra, som løfter dig op på et højre niveau lige så snart du er klar uden, at du skal kæmpe dig igennem en massiv bølge af lammende personlige udviklings udredninger.

En energi indretning, skaber et skønt magisk nærende og støttende bølge af vibrationer, der løfter dig i din vibration og giver dig et solidt fundament til, at din power blomstrer og du kan stå i den og skinne dit lys.

Ved at skabe balance i de 5 elementer ild, træ, vand, metal og jord, skaber du en healende og nærende energi, der støtter dig i din hverdag i din business og i dit privat liv.

Det er så vigtigt. at du bliver ladet op med god og nærende energi for, at du kan være der for andre, og samtidig ikke gå ned med stress eller blive drænet for al din energi hver evig eneste dag.

Din personlige hjælper

Med din personlige hjælper – din healende Chakraskål går du en meget stor genvej til dine mål, fordi den understøtter din energi indretning så smukt og magisk.

Chakraskålen er med til at heale dig, afbalancere dine chakra og giver dig støtte til at åbne for din power.

En energi indretning med Chakraskålen, understøttes af den smukke og powerfulde energi fra skålen, som strømmer rundt i rummet og samler energierne fra de 5 elementer, så de kan skabe en endnu mere healende balance og magisk nærende vibration til det du går og har brug for at blive støttet i.

Det kan være en sur kunde. Manglende indtjening. Modet til at tage imod alle de kunder, der står og venter på at blive lukket ind i din forretning, så du kan få den indtjening som du ønsker dig og har behov for.

Så er du klar til at tage næste skridt op i dit liv og i din business? Hæve din vibration og få så meget mere ud af din business og hverdag?

En energi-øvelse til dig

Sæt dig ned og se rundt omkring dig.

Luk så dine øjne og mærk ind. Hvordan er det at sidde her i rummet? Nærer det dig eller bliver du urolig, træt, irriteret m.m.

Sidder du godt på din stol? Får du ondt i nakken? Er der lys nok? m.m. Mærk ind.

Får du lavet det du skal i løbet af dagen eller fylder du dagen med overspringshandler eller stress?

Bliver du næret med skøn energi, der hvor du sidder lige nu?

Har du lyst til at ændre dit liv og business til nye højder med en skøn og nærende vibration, så kan du nu komme med på det smukkeste og mest powerfulde kursus jeg indtil nu har lavet. Her lærer jeg dig at indrette, så du får en powerful og magnetisk business.

Du kan læse mere om kurset her….

 

 

Det kan du gøre lige nu

En utrolig hurtig og effektiv måde at ændre din energi på i både dig og i din business og det er at få ryddet op.

Du kan rydde op på mange planer:

Der hvor du sidder, hvordan ser der ud?
Kan du gøre noget ved papirerne omkring dig?
Hvor mange kaffekopper står der omkring dig?
Sidder du hjemme og ude i køkkenet, er opvasken taget?

Hvad med din computer?
Hvordan ser dit skrivebord ud der?
Kan du finde dine billeder hurtigt?
Kan du finde dine tekster igen eller bliver de “kastet ned” et tilfældigt sted?
Kan du finde rundt i dine mails?

Har du ting du aldrig rigtig får gjort noget ved?
Noget du altid udskyder og skubber frem for dig? Det er tid til at se på det nu og få det væk en gang for alle, da det tærer på din energi. Er det noget der vil kræve meget tid og resurser, så lav en plan, men kom i gang med det.

Hvad med dine kunder?
Har du kunder der trækker energi fra dig og ikke nærer dig?
Hører de efter hvad du siger eller sker der ingen fremskridt?
Har du brug for at lægge en ny plan for dem, så de kommer videre hos dig eller andre?

Hvad med dit netværk?
Blive du drænet, når du mødes med dit netværk eller bliver du beriget?

Fortsæt selv listen
har du andre steder og områder i dit liv, hvor du har brug for at flytte dig eller få noget væk?