De healende Sjælsskåle

 – skabt af Angelicca Freja Parmone Ravn i ren hjerteenergi

                

Genvejen til din indre power og balance

Nøglen til dit indre smukke lys og Sjæl

Giver dig glæden og overskuddet tilbage i

Healer karmiske blokeringer

Åbner til din sjælsstemme

Healer dine ubalancer

Giver dig indre ro og balance

Aktiverer og afbalancerer dine chakra   

Åbner porten til din indre power

Styrker kontakten til universet

Healer rummet de står i

Healer de mennesker der opholder sig ved skålen i rummet

Renser dine krystaller

Angelicca Freja Parmone Ravn er skaber af de unikke Sjælsskåle i ler. I 2009 gik Angelicca i gang med at skabe 1000 skåle med sine hænder.
I et rum hvor al kontrol er sluppet og fingrene får frit råderum tilføres og kanaliseres der forskellige healings frekvenser ned i skålene. Derved er alle skåle forskellige både i form, farve og healings frekvens.

Sjælsskålen, bliver du næret af, healet og åbnet af. Det er en universel healings energi, der er lagt i skålen. Angelicca har den evne at kanalisere meget ren og power fuld energi fra unvierst ned i leret.

Ved at vælge en skål og have skålen i dine hænder, kan du mærke en skøn healing. En healing for din sjæl, der gør, at du kommer tættere på den du er i dit hjerte, dit lys, din kerne, din sjæl.

Skålen er skabt  i det rum, der opstår, hvor kontrollen er sluppet og hænderne har fået frit spil til at skabe ud fra hjertet og intuitionen. I dette rum kanaliseres der healende sjælsenergi fra mit hjerte, gemme mine hænder og ned i skålen.

Glasuren skabes også der, hvor kontrollen er sluppet og intuitionen har fået plads.

Sådan kan du bruge skålen

♥  Når du sidder med skålen i dine hænder og kigger på glasuren og mærker skålens from/former, så kommer du i dyb kontakt med dig selv i denne meditationsform og du bliver samtidig healet.

♥  Du får kraftigere healing af din sjæl ved at synge ind i skålen. Du får derved mere healing ud af skålen. Din indre lyd fremkommer ved at puste ind i skålen. Det er et magisk øjeblik for dig når du hører din smukke sjæls lyd.

♥  Skålen i sig selv healer, det vil sige at når du har den stående der hjemme, vil den heale dig og rummets energi.

♥  Hælder du vand i skålen, bliver det renset og du vil få kraftig healing, når du drikker vandet eller te fra den.

♥  Har du nogle “trætte krystaller”, så renser skålen dem og giver dem ny energi.

De Healende Sjælsskåle og Angelicca Ravn

Igennem arbejdet med skålene har Angelicca fået kontakt til mange forskellige frekvenser i universet som hun bruger i sit daglige arbejde med hjælpe folk med at få et bedre liv her på jorden, hvor de kan elske og rumme sig selv.

Hun samarbejder bl.a. med engle, enhjørninger, drager, ærkeengle, Jesus, Moder Maria, den guddommelige energi, Avelon, Atlantis, Lemurien og Ørnetågen.

Angelicca har arbejdet med at hjælpe folk i deres liv over tyve år. I 2010 førte det til, at hun begyndte at interessere sig for at bruge boligindretningen til at skabe bedre livsvilkår for sig selv og andre. I 2011 blev Angelicca Neo Feng Shui rådgiver til privat bolig og i 2012 til erhverv.
I dag har hun udviklet sammen med Sjælsskålen en støttende og nærende boligindring ”Sjælsindretning” ved at skabe balance i de fem elementer i hvert rum i boligen og i samspillet med skålen forstærkes elementerne healende evner yderligere og derved støttes og næres beboerne yderligere.
Hun hjælper flere af sine alternative kollegaer med at skabe gode arbejdsforhold og øget omsætning igennem den healende og støttende indretning.

I sit arbejde bruger Angelicca sin direkte kanal til den universelle energi til at skabe bedre levevilkår for sine kunder igennem arbejdet med at skabe kontakt til sjælen og den iboende indre power.

Med Sjælsskålene hjælper Angelicca dig med at finde hjem i dig selv, mærke dig selv og lytte til dine behov.
Hendes arbejde med skålene er bl.a. med til at nedbryde kontrol, behovet for perfektionisme, behagesyge, mindre- selvværd og selvtillid, angst/frygt, stress, flugt fra denne verden og jorden.

I et samspil mellem Angelicca, Sjælsskålene, jordstjernechakraet og kanaliserede meditationer skabes der et unikt rum til selv healing og indre kærlighed.

Igennem Sjælsskålene skabes der en forbindelse og samspil mellem mennesket, livet her på jorden, sjælen, moder jord og universet.
Med andre ord igennem arbejdet med Sjælsskålen kommer du hjem i dig selv og mærker, hvor smuk du er. Du føler en samhørighed med dig selv og universet. Du lever her på jorden fyldt med universets smukke lys og energi.

Angelicca holder foredrag, kurser, workshops, online forløb, 1:1 sessioner med Sjælsskålene og har et Spirituelt fælleskab – Jordens Engle, hvor hun skaber et rum, hvor medlemmerne kan føle sig hjemme i sin spiritualitet, i sig selv og samhørighed med universet, så de kan og har lyst til at leve her på jorden.
Du er altid velkommen til at booke et foredag eller workshop med Angelicca og de healende Sjælsskåle.

Oplevelse med personlig Sjælsskål

Kære Angelicca
Min sjælsskål som jeg købte søndag d.4/11-19 Hos dig på Østerbro Helsemesse.
Denne meget unikke sjælsskål har hjulpet mig med at få en indre ro og bringer glæden og taknemmeligheden i mit indre ( min sjæl ) frem.

Det kommer til udtryk i min ydre verden. Ved at min udstråling og indre ro reflekteres ud på de mennesker jeg omgås privat og på mit job, hvilket resulterer i venlighed, søde positive ord og hjælpsomhed.

Min sjælsskål har samtidig hjulpet mig med at åbne meget mere op for mine spirituelle evner, så jeg nu er i stand til at kanalisere tydelige og klare beskeder fra min spirit guide til mig selv og andre mennesker.

Jeg er begyndt at hjælpe andre mennesker med min Clairvoyante evner og har fået meget positive tilbagemeldinger.
Det er en fantastisk gave denne smukke sjælsskål har bragt med sig ind i mit liv og det er jeg dybt taknemmelig for

De kærligste hilsner fra en glad og meget tilfreds klient.

Jeg læser engle/ tarok kort og efter jeg købte min første sjæls skål, blev de beskeder jeg fik ned meget mere kraftige og der kom mere og mere.

Efter jeg nu har 2 skåle i hjemmet, er det meget mere energi og kraft fulde beskeder i mine kort-læsninger.

Jeg bruger mine skål til at mediter med. Til at sætte frugt, brød mm på.
Og kan mærke at der i de ting så også er healing. Kan mærke at smagen mm kommer mere frem.

Jeg har en søn med bla. ADHD og autisme. Bruger dem til ham når han har det skidt eller skal heales. Og kan se forskel på ham efter jeg er begyndt at bruge sjæls skålene. Han er mere rolig. Og han kan se forskellige ting i skålene ( også ting jeg ikke har set ) . Tager ham tit i at stå og rører i / på skålene og kan se at han får ro på den måde.

Jeg ´har et billede af begge skåle på min mobil , og er jeg et sted uden skålene, kigger jeg på billedet og får ro og healing på den måde.

Kan kun sige tusind tak til Angelicca , for at hun laver disse skønne og kraftfulde skåle.

Kære Angelicca

Jeg har flere af dine sjælsskåle, og jeg må sige, at de er fantastiske, og har en kæmpe kæmpe stor energi styrke, virkelig kraftig.

Jeg kan stadig blive forbavset over den kraftfulde energi og virkning de besidder.

Alle skålene har en healende virkning, men på forskellige måder, og jeg kan mærke hvordan de arbejder, bare jeg holder dem, eller sidder med dem.

Jeg har også brugt skålene til at spise og drikke af, og der kan jeg mærke, at det jeg indtager fra skålene især drikkevandet er blevet healet, og er langt mere blødt at drikke.

Jeg nyder at sidde med skålene,  og mærke hvordan de går ind at arbejder på forskellige steder på og i kroppen. Jeg har et personligt forhold til alle skålene, men den ene især er som en del af mig, som en rigtig god ven der healer og kommuniker med mig, der er energien mellem os blevet til et, vi taler udgå ord

Det er meget svært at beskrive skålene, men det er som når man arbejder med levende energi, det sætter healings processer i gang på forskellig måder.

Jeg kan huske en nat hvor jeg havde en skål stående på mit natbord, den healede så kraftigt, at jeg måtte stå op og flytte den ind i et andet rum.

Jeg nyder hver dag mine dejlige skåle, som fylder mit hjem med deres skønne og dejlige energi. Jeg kan mærke hvordan de healer mig og harmoniser i mit hjem.

Jeg kan mærke når jeg sidder med dem at det er levende energi, jeg mærker en stor tryghed når jeg arbejder med skålene, som rigtig gode venner det elsker hinanden.

Kærligst Kirsten

Jeg er den lykkelige ejer af 4 sjælsskåle, som jeg alle har givet navne: Jomfru Maria-skålen, Uriel, Universet og Mig selv.

”Mig selv”-skålen står for min egen selvtillid, støtte og tryghed, blev helt bevidst købt i en lille taske-udgave og den er med mig på arbejde hver dag, eller i tasken, hvis jeg skal noget, hvor jeg har behov for støtte; f.eks. mod overstimulering (jeg er særligt sensitiv), hvor den grounder mig og omslutter mig, på trods af dens lille størrelse. Den hjælper med at klare mange situationer.

Mine skåle er lige for tiden langt mere aktive i deres energier, end de har været længe og især Jomfru Maria-skålen vil helst følge mig hele tiden herhjemme. Hver aften kommer den med op på natbordet, så den også healer om natten. Er den ikke i nærheden af mig, kan jeg mærke at den kalder og mit indre længes efter den. Den anden dag havde ”Mig selv-skålen” behov for at stå hele dagen inde i Jomfru Maria-skålen. Om aftenen har jeg tit behov for at sidde med den et sted på kroppen, hvor den healer. Jeg kan mærke, at den renser og healer en hel masse.

I perioder, hvor den ikke er så aktiv, står den i vores stuevindue og healer en hel masse der.

Helt modsat er min ”Universet-skål” lige for tiden! Den er alt for hård og voldsom, så den er pakket ned i dens kasse. Den er en utrolig smuk skål, som nærmest blev købt rent impuls. Men som sagt kan jeg slet ikke have den for tiden. Den appellerer mest til kronechakraet, hvor jeg har mere behov for grounding for tiden. Og så er den sort, hvor jeg lige har læst, at sort ifølge Feng Shui stjæler energi og at man derfor ikke skal have den farve i sit hjem??

Uriel-skålen er en meget gammel og vis mand, som kan fortælle en masse. Den står hele tiden i vores stue ved siden af billederne af begge vores afdøde fædre. Det er som om, at den støtter og healer en masse derfra. Den havde længe en opgave med at rense et smukt ravsmykke, som jeg havde efter min mormor (som jeg ikke havde et godt forhold til, men smykket er smukt og meget vis).

Så jeg elsker mine skåle rigtig meget, selvom jeg er lidt skræmt og væltet bagover af Universet-skålen. Den udsender en meget maskulin energi, som jeg ikke kan have for tiden.

Mine skåle hjælper, healer, giver visdom og indsigt. De er oftest med, når jeg mediterer. Jeg ser på dem og bruger dem hver eneste dag – i perioder kun den lille ”mig selv-skål” – i andre perioder flere eller dem alle. De healer mit hjem og alle som er i det.

Men det er ikke kun mine fysiske skåle, som healer og støtter! Jeg oplever også, at der stor healing i billeder og plakater af andre sjælsskåle end kun mine egne; ligesom live meditationerne, hvor Angelicca bruger sjælsskåle giver en enorm healing.

Det glæder mig utrolig meget, at Angeliccas sjælsskåle og kendskabet til dem, nu er ved at brede sig ud over verden. Jeg ved, at de vil komme til at gøre en meget stor forskel i mange menneskers liv og at vores verden vil forandres til det bedre.

 

Priser

1.550 kr. for en Sjælsskål inklusiv moms.

ved afhenting på klinikken i Kværndrup eller i Greve.

Køb gavekort nu: Indbetal på MobilePay 523737, så ringer jeg dig op.

Du er også hjertelig velkommen til at skrive til Angelicca på mail@angeliccaravn.dk og bestille.

Læs mere her om en session med Sjælsskålene her ….

Det tredje øje

Ved at arbejde med den healende Chakraskål træner og healer du dit tredje øje.

Når du ser ind i skålensglasur, hvad ser du da? Hvis du ser gennem dit tredje øje, så kommer det tydeligere frem.

Mediter over det du ser i skålen

Her nedenunder har jeg et eksempel på, hvordan du kan arbejde med skålen og blive healet.

Det du ser hjælper dig til at komme tættere på din sjæl, din kerne. Det vil fortælle dig noget – hvad?

Sæt dig med lukkede øjne efter, at du har set på skålen i et stykke tid. Forestil dig, at du sidder med skålen i hånden og mediter over det budskab som det du ser i skålen har til dig. Herved healer du små bitter stykker på plads inden i dig, så du kommer tættere på dit hjerte, din sjæl, din kerne dit lys.

Når du sidder med den fysiske Chakraskål i hænderne bliver du endnu mere healet.

Det summer i fingre, ja mange gange i hele kroppen, når du ser på, mediter over eller har skålen i hænderne.

Praktiske anbefalinger

Det er et bevidst valg i Parmone Ler, at skålene er et levende æstetisk produkt, der kræver nærværelse og omsorg. Derfor anbefales det ikke at lade væske stå i længere tid i skålen. Sæt ikke skålen i blød. Skålen skal eftertøre med bunden op ad efter opvask.

Parmone Ler healende Sjælsskåle

Der bliver skabt 1000 skåle i alt og Angelicca er nået til nr. 771.

De første 101 skåle sælger jeg ikke. Du kan læse meget mere om hvorfor, om tilblivelsen af Parmone Ler Chakraskåle, se videoer og se billeder af de færdige skåle på den blog, som jeg har skabt til Parmone Ler  – parmoneler.blogspot.dk 

Se flere skåle på Facebooksiden Sjælens bolig

Læs her, hvordan skålene har forandret Carinas liv

Kære Angelicca
Jeg bliver simpelthen nødt til at dele noget af min indre rejse med dine fantastiske sjælsskåle med dig og alle andre der gider lytte/læse om det. Det er nemlig så vildt, at det hele bare bobler indeni…

Jeg mødte Angelicca Ravn på Mystikkens Univers i Kbh. i november 2017 og WOW en oplevelse af format… Vi havde skrevet lidt sammen, men det var første gang vi mødte hinanden fysisk, et møde jeg aldrig vil glemme…

På messen kiggede/studerede jeg mange af hendes skåle, hold nu op en masse forskellige indsigter jeg fik. For hver skål jeg kiggede i/mærkede, var der forskellige budskaber. Det var helt vildt. Dog var der én skål der gjorde særligt indtryk på mig.
Jeg så vildt mange billeder i netop denne skål, når jeg lukkede øjnene, fik min krop sit helt eget liv – dvs. healingen fra skålen gik prompte i gang. Det var helt vildt ubeskriveligt fantastisk. Jeg blev helt skudt i den/de skåle…
Desværre havde jeg ikke råd til at købe skålen på dette tidspunkt, men den fandt sin vej hjem til mig få måneder senere… 😉

Hver gang jeg får en af Angelicca´s skåle i hånden, sker der ting og sager i min krop. Hvad oplevelsen er, afhænger helt af hvordan jeg har det i det givne tidspunkt. Nogen gange kan jeg mærke det fysisk, andre gange psykisk. Uanset hvad, så kan jeg vitterlig mærke at skålen arbejder i mit indre…
Jeg har lagt mærke til, at hver gang jeg har været i et meditationsforløb, så er jeg blevet syg – dvs. at min krop arbejder på højtryk på de indre planer (altså noget positivt 😊).
Normalt når jeg bliver syg (har et fysisk handicap og sidder i kørestol), så er jeg syg i dobbelt så lang tid og er ramt dobbelt så hårdt som normalt-fungerende… Det er sådan mine odds har været– men ikke længere… Men nu – takket være sjælsskålen – så tager det nu kun en uges tid, før jeg er ovenpå igen…
Det er helt igennem fantastisk, det har jeg ALDRIG oplevet før. Det eneste jeg har gjort for den ændring, er at sørge for at have min sjælsskål er i samme rum som jeg befandt mig i!!
Én ting er helt sikkert – når jeg skal nogen steder i længere tid (som kræver overnatning), så skal jeg have min sjælsskål med mig…

Mit første meditations-forløb hos Angelicca Ravn har ganske enkelt været min redning – helt bogstaveligt…

Jeg stod midt i min værste livskrise nogensinde – jeg var totalt handlingslammet, knækket og anede ikke hvordan min fremtid så ud. På dette tidspunkt kunne det gå begge veje, og jeg frygtede virkelig det værste. Jeg kunne hverken spise, drikke eller sove. Nytårsaften 2017/18 var en kamp at komme igennem og klarede den lige med nød og næppe, uden nogen opdagede hvor skidt jeg egentlig havde det.

Den 1. januar 2018 fik jeg min første ’meditations-oplevelse’ og hold da op en vild vild oplevelse… Allerede imens den første meditation var i gang, skete der en masse i min krop. Fra at være helt knust og ukampdygtig, fik jeg ved et trylleslag min kampgeist, min indre figther og min appetit tilbage. Det hele inden for få minutter. Jeg er total målløs over HVOR kraftfuld den meditation var (Jordstjernechakra- meditation). Jeg kom ’hjem i mig selv’ og kunne pludselig se mit liv i et andet lys, jeg var ikke længere handlingslammet og kunne pludselig se løsninger på mit ellers kaotiske og meget smertefulde liv…

For hver meditation kom jeg dybere og dybere ind i mig selv, fik skrællet en masse lag af og blev fyldt op indre power. Når filmen til tider knækkede for mig (det var stadig en svær periode, selvom den var blevet væsentligt nemmere/lettere), så var Angelicca der HELE vejen. Hun gav mig en masse brugbare fif og indsiger, som jeg gik i gang med at udføre med det samme og virkningen/resultatet kom lynhurtigt.
Hvis jeg skulle skrive om hver enkel meditation, ville jeg ende med at skrive en halv roman, så meget har jeg oplevet/fået ud af det. Det er så ubeskriveligt vildt…

Jeg kan lige nævne, at jeg i starten af forløbet IKKE havde min egen sjælsskål, så al healingen fik jeg udelukkende via de online forløb… Jeg fik min første skål hjem i februar 2018, da jeg igen mødte Angelicca på Krop-Sind-Ånd messen i Kbh. så selvom jeg endnu ikke havde min egen skål, så var der smæk på healingen…

I april 2018 var jeg med i endnu et maditations-forløb, denne gang var det ’Sæt dig selv fri – indre barn’. Igen var det en positiv oplevelse. Jeg kom ind og arbejdede dybt med mit indre barn, fik en masse brugbare indsigter, blev klogere på hvorfor jeg er som jeg er og fik healet og forløst en masse ’skrammel’.

Ud over de 2 meditations-forløb, har jeg også været på 2 workshops i Kværndrup.
Ved den første workshop var vi nogle stykker – fantastisk oplevelse og fantastiske kursister…
Der var forskellige meditationer, der blev arbejdet med vores respektive skåle – der blev kort sagt arbejdet dybt, men på den mest kærlige måde.

Ved den næste workshop var der kun Angelicca og mig. Selvom temaet stort set var det samme som sidst, så var den alligevel total anderledes. Der var stadig meditationerne, som var kraftfulde og dybe, men energien var så vild, at vi måtte udvide vores lille cirkel 3-4 gange. Indsigterne kom for fuld firspring, så det var om at holde tungen lige i munden.
Endnu en skål blev købt – min lille ’Happy face’… Jeg er virkelig så glad for den, for den fylder mig med glæde og optimisme, bare jeg sidder med den…

Takket være Angelicca og hendes fantastiske sjælsskåle, har jeg nu fået arbejdet og healet så meget i mit indre, at jeg nu står et HELT andet sted i mit liv. På blot 5 måneder kan jeg nu glæde mig over, at jeg har fået mere power, mere selvtillid, mere selvkærlighed, jeg sprang ud som selvstændig (1. april) og har lige overstået min første messe (hvor jeg havde min helt egen stand). Min fremtid ser helt klart mere og mere lys ud – både arbejdsmæssigt og på privatfronten.

Jeg er så taknemmelig og lykkelig for at jeg tog springet og hoppede med på ’meditations-vognen’, for hold da op en udviklingsrejse jeg har været på…

I lys og kærlighed
Carina

Angelicca Parmone Ravn

v/Angelicca Freja Parmone Ravn
Mobil 26 25 88 18
Mail mail@angeliccaravn.dk

Banepladsen 2, 5772 Kværndrup
Cvr. nr.: 33274696
Handelsbetingelser

Nyhedsbrev

Få det nyeste Nyhedsbrev "Sådan kan du få en harmonisk jul" ved at følge dette link her

Foren dig med dit indre - forny dit liv