Healingskursus

intuitiv healing med Sjælsskålene – til krop og sjæl

Start den 27.-28. juni og slut den 7. -8. november 2020

 

Kurset er til dig, der vil elske at

 • blive en power-  og succesfuld intuitiv healer

 • finde ind til din egen personlige unikke healingsmetode

 • lære at arbejde og heale med Sjælsskålene

 • åbne for og stå stærkt i dit smukke indre lys

 • forløse din sjæl og være dig, i en succesfuld lethed og frihed

 • lære at slippe kontrollen

 • lære at slippe din indre power fri

Healing til krop og sjæl

 • lær hvordan du hjælper andre til at komme hjem i dem selv og sætte sjælen fri

  – fri fra det beskyttende fængsel fyldt med angst og frygt

 • lær at lytte til dig selv og lær andre det

 • lær at lytte til universet og lær andre det

 • lær at heale frygten og angsten væk

 • hjælp andre til at have lyst til at være her på jorden

 • lær healingsmetoder så du støtter, vejleder og hjælper de mennesker, der har det svært i livet

Det specielle ved denne healingsform

Det der skiller sig ud fra mange andre healingskurser og -uddannelser er, at der ikke er nogen invielser og regler, der skal overholdes og praktiseres. Jo mere kontrol du kan give slip på, jo bedre healer bliver du med Sjælsskålene.

Igennem kurset kommer du i kontakt med den største kraftkilde til healing og det er din sjæl og kontakten til universet igennem dit Jordstjernechakra. Det er her igennem du kanaliserer beskederne ned til den, der er i behandling hos dig. Det kan også gå igennem dit Kronechakra det behøver ikke at gå igennem dit Jordstjernechakra.

Jo dybere du kommer i kontakt med dig selv igennem dit Jordstjernechakra, og jo mere du kan give slip, desto kraftigere bliver dine healinger og dine kanaliseringener og clairvoyante evner forstærket.

Igennem kurset, der varer 3 måneder, lærer du at blive fortrolig med, hvordan du hjælper, håndterer og healer en kunde fra start til slut i kundens session.

Healingerne tager sit udgangspunkt i de healende Sjælsskåle og glasuren på Sjælsskålene.

Tiden er nu til, at vi lever ud for vores sjælspotentiale og det er her Sjælsskålene er et nærende og healende hjælperedskab sammen med de kanaliserede healingsmetoder til, at det er så meget nemmere at finde hjem og lukke op til sjælen, lytte og turde at træde ud og være smukke dig.

Du kommer til at arbejde i dybden med

 •  at læse og mærke i Sjælsskålene og glasuren
 • at heale og forløse igennem samtale med og omkring Sjælsskålen og glasuren
 • at heale med Sjælsskålene på briks
 • at heale med Sjælsskåle på briks og samtale med kunden samtidig
 • meditationer og kanaliserende beskeder under healingen på briks

I arbejder 2 og 2 sammen på skrift igennem hele weekenden. Det foregår i et fortroligt rum, hvor støtte og rummelighed er vigtigt fra og mellem alle på holdet. Jeg vil støtte og vejlede under hele kurset.

Jeg gennemgår den enkelte healingsmetode ved at have en af deltagerne på briksen eller i stolen over for mig. Alle deltagerne vil i løbet af kurset få healing og kanaliserede beskeder fra mig.

Du kan læse om Sjælsskålene her….

På videoerne her under kan du mærke healingen fra skålene. På kurset vil du også lære at puste, så din Sjælslyd kommer frem.

Det får du ud bl.a. af det

Du lærer powerfulde healende redskaber at kende og lærer at bruge dem til dig selv og på andre.

Dine intuitive healende evner vil vækkes og du kommer til at mærke, HVOR powerfuld du er i din energi.

Det bliver et kursus med dybe og nærende transformationer, hvor du kommer tæt på dig selv og din kerne. Du mærker dit smukke indre lys.

Det blier et kursus fyldt med energi og magi – du vil tage kvantespring på din smukke vej her i livet.

Til dig der er behandler, går du fra kurset med et nyt og powerfuldt redskab som du kan bruge i dine behandlinger. Som supplering eller som særskilt behandling.

Et redskab der også støtter dig i dit liv og praksis. Når du støttes personligt af en Sjælsskål kan dine kunder også mærke det i deres behandling. Din kontakt til universet og din healingskanal bliver forstærket.

Det fortæller en tidligere deltager

Sjælshealingskursus en weekend i august 2019

Jeg så et opslag på Facebook med sjælsskåle, den ene kaldte på mig, den var ikke blevet brændt endnu, og den var ikke blevet malet.
Hvordan kan man vælge en sjælsskål uden at vide, hvordan den kommer til at se ud? Det kan man, når man vælger at lytte til sjælen, så jeg bestilte min første sjælsskål, og jeg blev så glad, da jeg fik den.
Den healer mig i dybden, og jeg kommer mere og mere i kontakt med mit sjælsformål.
Jeg kunne mærke, at jeg ville arbejde mere med disse sjælsskåle, at jeg skulle have flere, og jeg ville bruge dem til mine klienter.

Så kom sjælshealingskurset, og jeg kunne med det samme mærke/høre/føle, at det kaldte på mig. Jeg lyttede til min sjæl og tilmeldte mig Angeliccas sjælshealingskursus.

OMG, på kurset lærte jeg meget om sjælsskålene og mig selv. Jeg lærte at heale med sjælsskåle ved meditation, rådgivning og samtaleteknik. Jeg mærkede effekten af de mange sjælsskåle, samt troldefryd, angellight og bloomlight.
Der var opgaver, hvor vi arbejdede to og to, og opgaver, hvor vi alle arbejdede sammen.

Det var så fantastisk en rejse, hvor man blev sat fri fra gamle karmiske blokeringer, og kom ind i essensen af hvem/hvad en sjæl har oplevet, og hvor man mærker kærligheden til sig selv og ens sjæl. Ens grænser og forståelse blev udfordret, men oplevelsen af frihed, kærlighed og taknemmelighed overvinder alt.

Tak for dig Angelicca og tak til universet for at give mig denne mulighed ❤

Healignskurset er til dig, der

Kurset er til dig, der gerne vil lære at praktisere en helt ny healingsform med lerskåle, arbejde i dybden med dig selv og komme på den mest fantastiske og smukke udviklingsrejse, personligt støttet af mig under hele kurset

Når du er færdig med kurset står du med  powerfulde redskaber til at hjælpe andre med at får det bedre i deres liv.

Universet beder dig kun om at koncentrerer dig om en ting ad gangen, så du kan fordybe dig i det og få det maksimale ud af det. Derfor anbefales det, at du ikke er i gang med andre forløb eller uddannelser undervejs.

Det forventes, at du går til kurset med nysgerrighed, åbenhed og gå-på-mod.

Du kommer til at flytte dig – tage kvantespring  –  bemærk det sker kun, hvis du er åben og giver det lov.

Igennem kurset vil du lære at se dig selv, din verden og dit liv på en helt ny måde og fra en helt ny vinkel.

Grundstammen i Sjælens bolig og den healingsmetode du lærer på kurset er selvansvar.
Det forventes ikke, at du går fra den ene dag til den anden dag og springer ud i en eufori af lethed og selvansvar på alle planer; dog bliver kimen sået og det forventes, at du lukker det ind i dit liv og praksis.

Kurset er til dig, der vil elske at have minimum 3 gratis prøvekaniner imens du er på kurset, så du støtter op om dig selv og din evne til at heale med de healende Sjælsskåle. Det giver dig selv den bedst mulige støtte og øvelse.

Det at have prøvekanier under kurset giver dig en stor ballast og letter din opstart ved endt kursus.

Kurset er til dig, der ønsker at hjælpe og gøre en forskel for rigtig mange mennesker, så de får et meget bedre liv, hvor livet er bare så meget mere let og fyldt med kærlighed og overskud.

Ring eller skriv endelig til mig, hvis du er i tvivl om noget. Der findes ingen dårlige spørgsmål og jeg vil elske at snakke med dig. Mobil 26258818 – mail@angeliccaravn.dk

Essensen i dette intuitive healingskursus med Sjælsskålene er

Du lærer teknikker, støttende og nærende healingsmetoder til at transformere de beskyttende lag bestående af fx frygt, angst, kontrol, have ondt af dig selv, selvudslettelse, vrede, ked af det-hed og perfektionisme til frihed, lethed, selvansvar, et liv i kærlighed og masser af lækkert overskud.

Leret og lyden åbner og healer  

Du kommer til at arbejde med den healende Lermeditation på alle modulerne. I den healende Lermeditation, arbejder du med at slippe kontrollen og ønsket om det perfekte. Det støtter op omkring din egen udvikling, Sjælsforløsning og dine clairvoyante evner og roen til at høre universets stemme og kanalisere beskederne ned til din kunde. Igennem Lermeditationen slipper du og lytter ind og opad.

En anden teknik som du også lærer på uddannelsen, og som du kan bruge, når du er færdiguddannet til dine egne kunders sessioner, er lydhealing – det at puste i skålen. Her lærer du en bestemt teknik, der i første omgang er med til at åbne yderligere op til din indre smukke sjæl og stemme og senere til at støtte og heale din kunde.

Både Lermeditationen og Lydhealingen er teknikker og metoder, der er med til, at du slipper kontrollen, og derved styrker dine healende og clairvoyante evner.

Fuld støtte undervejs

Det er utroligt vigtigt for mig at klæde dig så godt på som muligt, støtte og vejlede dig igennem kurset, og derfor vil der både være en lukket hemmelig Facebookgruppe tilknyttet kurset og i juli/august måned mødes vi en dag 1:1 enten hos dig eller mig i Kværndrup.  Kl. 11-15 (eller efter aftale), hvor det også vil være muligt at arbejde med en prøvekanin.

Kursets opbygning

Kurset løber over 3 weekender fordelt fra juni til november 2020. Derudover vil vi mødes 1:1 i juli/august måned enten hos dig eller hos mig i Kværndrup.

Det forventes at du har minimum 3 prøvekaniner inden vi slutter i november.
Det forventes også at alt foregår fortroligt og ikke bliver fortalt til tredjepart. At du kan rumme dine meddeltageres udvikling undervejs.

Hver dag vi mødes har vi meditationer, øvelse i at puste i Sjælsskålen – Lydhealing.  Vi starter hver lørdag med Lermeditation (arbejde i ler).
Hver dag vi mødes gennemgår jeg dagens healingsmetode på alle deltagerne, inden der er par øvelser. Alle når at øve sig på alle deltagerne. Det vil sige at først opserverer du og skriver ned og dernæst øver du dig på de 5 andre deltagere, imens jeg går rundt og hjælper.

Du lærer forskellige healingsmetoder og lærer at mærke ind, hvilke redskaber, der er brug for i en session, det kan være skåle, dufte, lyde, krystaller, fjer m.m.

Kurset er til dig, der gerne vil lære nye spændende og powerfulde healingsmetoder og redskaber at kende.

Kurset er til dig, der gerne vil arbejde i dybden mig dig selv, på en støttende og nærende måde. Dig der vil elske at få lækker healing, komme tættere på din indre kerne – din sjæl.

Kurset er også lavet til dig, der allerede er behandler og er ude efter nye spændende healingsmetoder og redskaber.

Healingskurset er også til dig, der er nysgerrig på, hvad det er de der Sjælsskåle er for noget. Her har du en oplagt mulighed for at få stillet din nysgerrighed og skepsis.

Alt det praktiske

 

Dato: weekenderne
27.-28. juni
En dag vi finder sammen i juli/august måned.
29.-30. august
7.-8. november
Bemærk: hvis vi ikke kan mødes i juni på grund af COVID19, så rykkes datoerne frem og vi finder sammen nye datoer i sidste ende, der passer alle.

Tid:
Lørdag kl. 10.30-17
Søndag kl. 10-17
Den dag vi mødes i juli/august er det fra kl. 11-15 (eller efter aftale)

Sted: Banepaldsen 2 i Kværndrup på Fyn
I maj enten hos dig eller i Kværndrup.
Alle kursusweekender foregår på Fyn, det er muligt, at der kommer ny adresse i løbet af forløbet.

Der er kun 6 pladser i alt. 3 er allerede taget. 
Bemærk at Angelicca Ravn afholder kun dette intuitive healings-kursusforløb med Sjælsskålene.
Kurset giver dig også adgang til at blive en af de få, der er forhandler af Sjælsskålene.

Bemærk Det er ikke et krav for at være med, at du har en Sjælsskål i forvejen.

Bemærk at ønsker du at bruge Sjæsskåle i din praksis, er der mængde rabat på skålene på kurset og efter kurset.

Tilmelding sker på mail@angeliccaravn.dk.

Der er kun 6 pladser i alt.

Har du nogle spørgsmål eller er i tvivl om dette er noget for dig, så ring til mig på mobil 26258818. Jeg vil elske at snakke med dig.

Sikker din plads og betal nu over MobilePay på nr. 523737 (Angelicca Parmone Ravn) husk at skriv din mailadersse i kommentarfeltet.

 

Betal i 6 rater

1.500 kr.
 • 7 powerfulde healingskursusdage, der vil ændre dit liv for altid
 • Inklusiv moms
 • Betaling i 6 rater á 1.500 kr. inklusiv gebyr i alt 9.000 kr.

Pris inklusiv moms

8.495 kr.
 • 7 powerfulde healingskursusdage, der vil ændre dit liv for altid
 • Inklusiv moms

Tilmelding sker på mail@angeliccaravn.dk eller ring til mig på 26258818
Sikker din plads og betal nu over MobilePay på nr. 523737 (Angelicca Parmone Ravn)

Ring endelig hvis du har nogle spørgsmål til 26 25 88 18, jeg glæder mig til at snakke med dig. Du er også hjertelig velkommen til at skrive til mig på mail@angeliccaravn.dk

Angelicca Parmone Ravn

v/Angelicca Freja Parmone Ravn
Mobil 26 25 88 18
Mail mail@angeliccaravn.dk

Banepladsen 2, 5772 Kværndrup
Cvr. nr.: 33274696
Handelsbetingelser

Nyhedsbrev

Få det nyeste Nyhedsbrev "Sådan kan du få en harmonisk jul" ved at følge dette link her

 

Foren dig med dit indre - forny dit liv