Få og brug nøglen til at åbne krystalportene til dit magiske indre univers

– online meditationsforløb start torsdag den 16. januar 2020

– Powerkvinde er du parat ?

3 måneders online meditationsforløb med spirituel-mentorstøtte og vejledning, der får dig til at tage din power hjem og få det overflodsliv du ønsker dig i 2020.

Rens din indre energi med dette magiske chakrahealende transformations-forløb og åben de nye magiske porte til din indre power.

Spark det tralse liv til hjørne nu.

  Opnå nærende lækker ro og kom af med dit tankemylder

  Nyd livet på jorden

  Bliv ven med dig selv

  Elsk dig selv

  Få rodfæstnet din jordforbindelse

  Mærk dig selv og lyt til dit indre

  Få indre ro og balance

  Få overskud og styrk din livsglæde

Genfind din indre styrke og spred dine vinger ud i 2020

Det er tid til, at du finder hjem i dig selv og står frem som den lysende stjerne som du er.

Online meditations forløbet indeholder 14 meditationer, der åbner portene til, at du genfinder dig selv i en ny vidunderlig power. Du står stærkt i dig selv som den smukke sjæl du er.

Kontakten til dig selv og universet mødes, forenes og forstærkes i et magisk lys som du altid vil have med dig.

Du bliver bevidst om dine evner, dine drømme, din lykke, din sorg, din kærlighed og dine smerter vil blive healet og transformeret væk, når du er klar til at give slip og gå ind ad porten til din smukke sjæl og udleve den.

Hvis du går ind ad portene med et selvansvar om, at det nu er tid til at komme hjem i dig selv vil du opleve at finde frem til den smukke sjæl og engel du er her på jorden.

Din søgen er slut – hvem er du og hvad skal du her på jorden vil igennem forløbet (hvis du vil) stå klart for dig.

De healende Sjælsskåle vil være med på rejsen, støtte, heale og vejlede dig.

I de healende Sjælsskåle ligger der bl.a. den smukke feminine energi fra Lemurien*, der forbinder dig med dig selv og universet. Fra Atlantis* bliver du beriget med dybdegående omsorg og healing.

Igennem kontakten til dit jordstjernechakra mærker du en vidunderlig kraft, idét du kommer i forbindelse med hele dig og du mærker en skøn healende indre ro og balance. Du mæker, at du er kommet hjem i sig selv, din sjæl, din kerne, dit lys.

* Lemurien og Atlantis er to mytiske steder. Vi er flere og flere, der i denne tid får kontakt til enten begge to eller en af disse mytiske steder.

 Det får du ud af forløbet

  får nøglen til dit indre lys

  får indre ro og balance

  hæver din vibration

  bliver fyldt med energi, glæde og kærlighed

  stopper dit tankemylder

  afbalancerer dine chakraer

  kommer hjem i dig selv

  lærer healende genveje til et liv i balance

  får kontakt til englene

  slipper kontrollen og slipper din indre engel fri

♥  får forstærket din kontakt til universet

♥  lærer at bruge din Sjælsskål som selvhjælpsredskab i din hverdag. Det er meget powerfuldt og får dig til at lytte til dit indre i stedet for at søge ud

♥  lærer at lytte til dit smukke indre

Hvem er kurset for?

Forløbet er til dig, der seriøst ønsker at rykke dig og komme hjem i dig selv.

Til dig der er træt af at søge uden for dig selv og er parat til at finde din power frem inden i dig. Alle dine svar og power ligger inden i dig. Jeg vil elske at føre dig direkte frem til dem.

Det er også for dig, der ikke kan mærke dig selv og bare sådan har brug for at kunne mærke dig selv, hvad vil du i livet, og hvorfor er alting så svært og besværligt for dig?

Kurset er til dig der ønsker at arbejde med din Sjælsskål og få en powerfuld rutine med din Sjælsskål.

Det er også til dig, der er lysarbejder, dig der ved, at du en jordengel, men har svært ved at rumme det, dig der føler, at du ikke kan finde din plads her på jorden, og aller helst bare vil sidde og meditere hele dagen for at kunne være til.

Kurset er for alle, både dig der har mediteret i mange år og for dig, der ikke kender til det.

Forløbet er opbygget på følgende måde

Online forløbet varer over 3 måneder – med en ny meditation hver torsdag og fredag– i alt 14+14 nye meditationer.

Start den 16. januar 2020 kl. 1. Slut 17. april 2020

Vi mødes live i vores egen private Facebook-gruppe, hvor kun vi har adgang. Kan du ikke være med live, så hører du optagelsen når du kan. Optagelserne ligger inde i Facebook gruppen.

Jeg er aktiv inde i gruppen og svarer på alle dine spørgsmål og kommer med clairvoyante svar, når du har brug for det. De clairvoyante svar kommer ned ud fra det du oplever i meditationerne.

3 måneder med jordstjernechakra meditation – live hver torsdag i lukket hemmelig Facebook gruppe kl. 11.

Hver torsdag får du en ny healende meditation.

Meditationen varer som regel 15-20 minutter måske

lidt længere.

Du kan altid høre dagens meditation senere på dagen.

Hver fredag får du en lille 2-3 minutters meditation, der støtter op omkring dit daglige arbejde med Sjælsskålen og det tema, der er i meditationen som du får om torsdagen.

Afbalancerer dine chakraer – jordstjerne, rod, hare, solar plexus, hjerte, hals, det tredje øje og krone.

Åbner op til nye dimensioner igennem arbejdet med Sjælsskålen samtidig med meditationerne.

Du kommer også på en smuk healende rejse ud til Ørne tågen (ligger i Mælkevejen).

Du får afbalanceret din feminie og maskuline energi. Vi tager på rejse til Lemutien, Atlantis og Avalon.

 

Gennem de 14 meditationer udvikler du kontakten til dit jordstjernechakra og universet  på en nærende og samtidig forstærket måde uden, at du bliver væltet omkuld.

Dit jordstjernechakra udvikler sig hele tiden og det vil vokse sig større og større i løbet af de 3. måneder.

Under forløbet får du aktiveret og afbalanceret 8 af dine chakraer.

Jeg bruger Sjælsskålene til at forstærke den healende energi yderligere.

Du forbinder dit hjerte med dit jordstjernechakra og kommer dybere ind i dig selv. Det er en meget smuk meditation, der giver dig dybe indsigter.

Du mærker dit hjertes kraft på denne smukke rejse ind i dig selv.

På dette forløb kommer du i dyb kontakt med dig selv og du forstærker din kontakt med universet inden i dig.

Bemærk: Gruppen på Facebook vil blive lukket ned efter et halvt år, eller hvis Facebook ændrer deres opsætning og det ikke længere er muligt at have hemmelige grupper.
Bemærk: Jeg vil være aktiv inde i gruppen ind til den 23. april 2020.

Der er plads til 12 deltagere på holdet. Der er kun 4 pladser tilbage.

En deltager fra sidste online forløb

Bliver simpelhen nødt til at dele det her…

Nu her dagen efter vores indvielse af Jordstjerne chakraet i går, er jeg dybt imponeret over HVOR effektiv den meditation/healing egentlig var.

Jeg har siden i torsdags været krøllet helt sammen i smerte og sorg, har fældet mange mange tårer, har næsten intet kunne spise eller drikke – eller sove for den sags skyld… MEN efter meditationen begyndte min appetit så småt at komme tilbage og jeg fik lidt mere ro i kroppen.

I dag har jeg MEGET MERE ro i kroppen, mit figther-gen er blevet aktiveret og brager derud af for fuld skrue og appetitten vender mere og mere tilbage. Wee det er bare SÅ fedt og uden tvivl lige det jeg har brug for lige nu.

Er så taknemmelig og glad for at jeg sprang med på holdet.

Dette vil du også opleve

At du kommer i dyb kontakt med dig selv og får en nem og god rutine i at bruge din Sjælsskål i din dagligdag. Det gør at du har meget nemmere ved at stå i et smukt selvansvar og igennem arbejdet med dit selvhjælpsredskab Sjælsskålen, søger du råd hos dig selv, lytter til dit indre og ikke flytter dit fokus ud for at høre, hvad andre mener eller søger råd hos andre i din spirituelle udvikling. Du søger ind og finder svar.

Med dette forløb vil du opleve, at du har meget nemmere ved at høre og forstå, hvad universet vil fortælle dig. Netop fordi du får stor kontakt til dit indre univers.

Det sker kun fordi du har kontakt til dit jordstjernechakra og gennem arbejdet med at styrke den kontakt er du kommet dybt ind i dig selv og mærker hvem du er.

Din intuition bliver forstærket og sløret mellem dig og universet bliver tyndere samtidig med, at du kan rumme det, fordi du netop har din jordforbindelse via kontakten mellem dit hjerte, dit jordstjernechakra og dit rodchakra.

Du bliver bevidst om dine evner, dine drømme, din lykke, din sorg, din kærlighed og dine smerter vil blive healet og transformeret væk, når du er klar til at give slip og gå ind ad porten til din smukke sjæl og udleve den.

Hvad er jordstjernechakra?

I denne nye tids energi er energierne forstærket meget omkring os. Kontakten opad til universet er blevet forstærket, sløret til universet forsvinder oftere og oftere og det kan være voldsomt at være i denne nye energi.

Måske du har følt dig træt, frustreret, ked af det, væltet omkuld her i 2019. Måske du også føler, at du ikke har jordforbindelse og svæver.

Du har svært ved at finde dig til rette i livet og hverdagen. Det er meget nemmere at sidde og meditere og forsvinde ud i universet.

Med kontakt til dit jordstjernechakra får du kontakt til en del af dig som du ikke tidligere har haft kontakt til.

Du kommer til at føle, at du kan overskue hverdagens udfordringer på en helt ny og afbalanceret måde.

Netop fordi du har kontakt til hele dig og første skidt til det sker gennem kontakten til dit jordstjernechakra.

Du holder simpelthen op med at svæve som en ballon i en tynd tynd tråd, der er fæstet et sted på jorden, men du har begge ben godt plantet på jorden, så du ikke bliver væltet omkuld.

Gennem aktiverringen af dit jordstjene- og rodchakra sammen vil du også opleve, at dine grænser ikke længere bliver overtrådt, netop fordi du står stærkt på jorden og har fået kontakt til dig. Du ved hvad du vil finde dig i. Så kan ingen komme og vælte dig.

Jordstjernechakraet findes omkring 30 centimeter neden under en fysiske jord, og det er en del af dig.

De foræller andre om sidste online forløb

Charlotte fortæller

Hvorfor tilmelde du dig online forløbet?
Jeg tilmeldte mig forløbet – Indre ro og balance for at lære at mærke mig selv og for at få lært at få balance i mine chakra.

Har du fået indre ro og balance?
Jeg har fået så meget indre ro og balance i mig.

Jeg er begyndt at tænke på hvad jeg vil. På hvad jeg har lyst til. Jeg er begyndt at bruge og kunne lide andre farver end dem jeg har kunne før. Bla. har jeg aldrig kunne klare lyserød, nu bruger jeg en masse lyserødt i mit hjem og liv

Ved du hvordan du får jordforbindelse efter at være på dette forløb?
Ja jeg ved hvordan jeg får jordforbindelse. Bare det at tænke på min jordstjernechakra, så kan jeg mærke forbindelsen og mine engle

Hvad har du fået ud af at være med i forløbet?
Jeg har fundet ud af hvad der er godt for mig. Og jeg er kommet længere med healing og kontakt til den åndelige verden. Lært at mine engle er hos mig hele tiden.

Jeg har fået så meget ro. Fået så meget tiltro til mig selv, og har fået åbent for kontakt til den åndlige verden.

Hvad oplevede du på forløbet?
Jeg oplevede at få åbnet for mine chakraere , og at komme ind i mig selv. Jeg mærkede lys, varme, ro og at lære mig selv at kende.

Har du følt dig set, hørt og støttet under forløbet?Jeg er både blevet set, hørt og støttet under forløbet. Har der været noget, er der taget fat i det

Hvorfor vil du anbefale et ligende forløb til andre? Hvad er det jeg kan?
Jeg vil anbefale forløbet, fordi hvis man som mig ikke kunne tænke på mig selv. Altid gjorde som andre ville have. Ikke kunne sige fra. Så lærer man her ved at tage dette forløb, at kun at tænke på, hvad jeg har lyst til og hvad der er godt fra mig.

Kan kun anbefale fune.dk og de forløb der er der. Bestemt ikke sidste gange jeg har taget et forløb Tusind tak fordi du tager dig tid til at lære os andre det du kan.

Christina fortæller

Hvad oplevede du på forløbet?
Jeg oplevede, at mit jordstjerneschakra blev større, de lysende engle kravle op på mine fødder og kort og godt energien.

Nogle gange blev jeg meget rørt og nogle gange følte jeg meget energi mens det stod på. kunne godt mærke, at det var vigtigt med masser af vand bagefter.

Hvad har du fået ud af at være med på online workshoppen?
Jeg kan let tage kontakt til mit jordsjerneschracre. jeg har fået healet nogle ting inde i mig som jeg ikke tror jeg kunne gøre selv.

Hvorfor vil du anbefale et ligende forløb til andre? Hvad er det jeg kan?
Du kan få en direkte forbindelse til universet og formår at kommunikere det ud, så det er forståeligt.

Du er god og hurtig til at svare på de spørgsmål deltagerne har. du er god til at få os alle til at føle os rigtig godt behandlet.

Du yder en ekstra service. vi får lige lidt mere end det vi har betalt for og som du har lovet vi får. du er en skøn person som jeg føler jeg tryg ved.

Pris

 

Pris

2.995 kr.
 • 14 forskellige healende og nærende meditationer + personlig støtte og vejledning med clairvoyance i 3 måneder.
 • 14 støttende og nærende meditationer til dit daglige arbejde med din Sjælsskål.
 • Jeg er med under hele forløbet med støtte og vejledning.
 • Jeg svarer på alle dine opslag og spørgsmål i gruppen.
 • Du får 14+14 unikke meditationer, der støtter dig til at mærke dig selv. Få glæden, kærligheden og overskudt ind i dit liv nu.
 • Prisen er inklusiv moms.

Pris

med 3 x 30 minutters online sessioner
4.845 kr.
 • 14 forskellige healende og nærende meditationer + personlig støtte og vejledning med clairvoyance i 3 måneder.
 • 14 støttende og nærende meditationer til dit daglige arbejde med din Sjælsskål.
 • Jeg er med under hele forløbet med støtte og vejledning.
 • Jeg svarer på alle dine opslag og spørgsmål i gruppen.
 • Du får 14+14 unikke meditationer, der støtter dig til at mærke dig selv. Få glæden, kærligheden og overskudt ind i dit liv nu.
 • 3 x 30 minutters personlig online session fordelt over de 3 måneder forløbet varer. Værdi 1.850 kr. 
 • Prisen er inklusiv moms.

Pris

inklusiv 1 Sjælsskål
4.295 kr.
 • 14 forskellige healende og nærende meditationer + personlig støtte og vejledning med clairvoyance i 3 måneder.
 • 14 støttende og nærende meditationer til dit daglige arbejde med din Sjælsskål.
 • 1 Sjælsskål
 • Jeg er med under hele forløbet med støtte og vejledning.
 • Jeg svarer på alle dine opslag og spørgsmål i gruppen.
 • Du får 14+14 unikke meditationer, der støtter dig til at mærke dig selv. Få glæden, kærligheden og overskudt ind i dit liv nu.
 • Prisen er inklusiv moms. Afhentning af Sjælsskål sker efter aftale.

Pris

inklusiv 1 Sjælsskål og 3 x 3o minutters online sessioner
6.145 kr.
 • 14 forskellige healende og nærende meditationer + personlig støtte og vejledning med clairvoyance i 3 måneder.
 • 14 støttende og nærende meditationer til dit daglige arbejde med din Sjælsskål.
 • 1 Sjælsskål
 • Jeg er med under hele forløbet med støtte og vejledning.
 • Jeg svarer på alle dine opslag og spørgsmål i gruppen.
 • Du får 14+14 unikke meditationer, der støtter dig til at mærke dig selv. Få glæden, kærligheden og overskudt ind i dit liv nu.
 • 3 x 30 minutters personlig online session fordelt over de 3 måneder forløbet varer. Værdi 1.850 kr. 
 • Prisen er inklusiv moms. Afhentning af Sjælsskål sker efter aftale.

Tilmel dig nu: Det er nemt for dig at melde dig til. Du betaler over Mobilepay på 523737 (husk at skrive din mailadresse til mig). Har du ikke Mobilepay, så send mig en mail på mail@angeliccaravn.dk

Der er plads til 12 deltagere på holdet og der er kun 8 pladser tilbage. Skal den ene være din?

Har du nogen spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig på mobil 26 25 88 18 eller mail mail@angeliccaravn.dk

Gå ind af de smukke krystalporte og tænd dit indre lys og lad det stråle ud

Angelicca Parmone Ravn

v/Angelicca Freja Parmone Ravn
Mobil 26 25 88 18
Mail mail@angeliccaravn.dk

Banepladsen 2, 5772 Kværndrup
Cvr. nr.: 33274696
Handelsbetingelser

Nyhedsbrev

Få det nyeste Nyhedsbrev "Sådan kan du få en harmonisk jul" ved at følge dette link her

 

Foren dig med dit indre - forny dit liv