Slip din indre GudindePower løs

Krystalskålen er til dig, der brænder efter at flytte dig hurtigt og komme hurtigere, der hen hvor du ønsker at være. Forbindelsen til din Gudinde-energi gør at du tager syv mile skridt og derved kommer lettere og hurtigere frem.

Prøv noget helt vidunderligt nyt

Mærker du et kaos, en uro inden i dig, som du ikke kan komme uden om? Som du ikke kan overhøre længere?

Du er ved at vågne endnu mere op og søger mod din Sjælsenergi. Vejen kan være svær at følge i lethed, når du ikke genkender din sjælsenergi i hele dig.

Er du træt af, at være i drænende processer, være påvirket af månen og alle de andre energier, der farer rundt omkring dig?

Ønsker du indre ro og tid til at trække vejret?

Jeg ved, hvordan du har det, jeg mærker dig og jeg kan kun fortælle dig, at det er vidunderligt at komme ud af det greb som du befinder dig i, og hvor lækkert det er, ikke længere at leve et liv hvor du væltes omkuld. For jeg har været der, men er det ikke længere, fordi jeg har den smukke evne til at skabe healende selvhjælpsredskaber, der hjælper med at tage nogle smukke genveje hjem i dig selv.  Hvor er det skønt at befinde mig i en helt ny lethed, hvor jeg ikke væltes omkuld længere.

Genvejen er så utrolig let og dog ikke alligevel fordi det kræver af dig, at du tager dig selv seriøs og vælger vejen, der fører til din Sjælsenergi, letheden, glæden og overskuddet. Og at springe over på den vej kræver mod og viljestyrke.

Genvejen kræver 2 selvhjælpsredskaber – en Sjælsskål og en Krystalskål. På vidoen kan du høre fortælle mig om de to skåle tyber.

De skjulte portaler

Arbejdet med Sjælsskålen og Krystalskålen på samme tid gør, at du får udnyttet de portaler de to healende skåle åbner til dig, så du træder ind i et nyt selvbillede på en nærende og støttende måde. Skålene sammen løfter sløret for de ellers skjulte Portaler af smukke smukke genveje til et liv med meget mere overskud og glæde.

Det har altid været mit ønske at skabe redskaber, der støtter mig selv og andre til at få det bedre på kortere tid og samtidig på en nænsom måde.
Med de to healende skåle kommer du ikke kun hjem i dig selv og mærker din sjæl, du kommer også dybere ind i dig selv og mærker kræften, der stammer fra en ny kanal mellem dig, moderjord og universet.

Det her er højfrekvens materiale og eneriger og jeg må bare indrømme, at de er kun til dig, der virkelig gerne vil have mere ud af dit liv end smerte, ensomhed og uoverskuelige processer og ønsker så inderligt at levet et liv i overskud og glæde.  Det fordrer at du gider at sætte dig ned og lade enerigerne i de forskelige skåle gøre deres arbejde. Så de skal være i dine hænder og ikke bare stå til pynt på hylden. Det behøver ikke være længe du sidder med dem, dog skal de i hænderne på dig hver dag, før du vil få det udnytte som du drømmer om og ønsker.

Med Krystalskålen mærker du dig selv, hvor du er på vej hen. Du får en forsmag på hvor det er du er ved at bevæge dig hen ad og Sjælsskålen baner vejen der til, healer vejen hjem til det sted i dig, hvor Gudinde-energien holder til og frigives.
Når du står med Krystalskålen i dine hænder de første par gange, får du et indblik i, hvilken styrke og mod du har i dig, hvordan dit højere selv kommer til udtryk og føles. Jo mere du arbejder med Krystalskålen jo hurtige healer og åbner skålen til din Guddommelige GudindePower, der vedbliver at være en del af dig og ikke kun et kort glimt.

Krystalskålen arbejder sammen med energier og frekvenser der strømmer til jorden i denne her tid. Sammen skaber din Sjælsskål og Krystalskål porte til en masse magiske genveje inden i dig.

Du åbner nye magiske porte, der støtter og nærer dig

For at få det fulde udbytte af din personlig krystalskål – Gudindeskål, har du brug for at arbejde med din personlige Sjælsskål. Sjælsskålen skaber en dejlig kontakt til dig selv, din sjæl og moderjord.  
De to redskaber sammen skaber et utroligt power fuldt healende fælt i dit liv, der gør at du får det så meget bedre på en nærende og støttende måde. 

Arbejdet med Sjælsskålene gør, at du forener og forankrer din enegi med moderjord, dig selv, din sjæl og universet på samme tid. Arbejdet med energierne i Sjælsskålen gør, at du ikke længere kan skjule dig for dig selv længere og svæve rundt i intetheden af et kaos og et drænende ensomhed. Det et tid til at du kommer hjem og bliver forenet med vi andre, der har brug for dig og har været igennem det samme som dig.

I den personlige session hjemme hos dig slutter vi af med at arbejde med den så utrolig magiske og powerfulde Krystalskål – din Gudindeskål, der forbinder dig direkte til din indre gudinde. En energi der samler dig og stopper alle de processer, der spænder ben for dig. Du møder det hvide lys, ranker ryggen og spæder dine vinger ud. Følelsen af at være helt hjemme i dig er sådan en vidunderlig følelse.

Kom hjem smukke sjæl – kom hjem.

Her i december har jeg et smuk forkælelses tilbud til dig, hvor du får de 2 selvhjælpsredskaber en times personlig session hjemme hos dig selv sammen med mig for kun 3.550 kr. (Inklusiv kørsel og moms).
Jeg kommer til dig i december 2019 eller januar 2020.

Det er nemt at købe sættet. Du indbetaler 3.550 kr. over MobilePay 523737, husk at skriv dit mobilnummer i kommentarfeltet så ringer jeg dig op og vi aftaler, hvornår vi skal ses.  

Det får du

  • 1 Krystalskål – Gudindeskål
  • 1 Sjælsskål
  • 1 times session hjemme hos dig på 60 minutter
  • Personlig levering hjemme hos dig

Har du en Sjælsskål i forvejen kan du købe en Sjælsskål for 1.250 kr. ved afhentning. Ring og hør hvor jeg er, hvornår i landet på mobil 26258818 eller skriv til mig på mail@angeliccaravn.dk.

Du er altid hjertelig velkommen til at kontakte mig, hvis du har brug for at finde ud af om det er noget for dig. Kan det hjælpe dig, her hvor du er i livet og hvad får du ud af at få de power fulde healende energi ind i dit liv. Min mail er mail@angeliccaravn.dk eller ring til mig på mobil 26258818

Det fortæller en kunde

Min Krystalskål er fuldstændig vidunderlig. Den hjælper mig med at komme ind i mig selv instantly, så jeg ikke svæver rundt i et tankemylder.

Den har hjulpet mig med at sove her i ferien, fordi jeg er vågnet tidligt flere gange og ikke kunne falde i søvn igen.

Tak, tak, tak

Nyt blogindlæg

Krystalskålens magiske kræfter

Krystalskålen hjælper dig i din transformation, så energien på celleplan optimeres, forenes med universets energi, så din gudinde energi træder klart frem i dig. Det kan føles som …  læs videre her