Manifester det smukke liv

Velkommen til et magisk wellness pusterum til din krop og sjæl

En dag hvor du lærer at transformere mørket til lys – du får to magiske og powerfulde redskaber i ler med dig hjem, der er med til, at du kan manifesstere lige det du har brug for i dit liv.

Gæsteunderviser RikkeMaja Larsen og jeg vil undervise dig i, hvordan du manifesterer overflod af penge, glæde, lykke, overskud og kærlighed i dit liv.

Nyd de magiske meditationer, der fører dig hjem i dig selv og nyd den smukke indre ro og balance, der opstår i mødet med dig selv i det healende pusterum.

Det bliver en dag med smukke transformationer, der nærer og støtter dig videre på din vej i hverdagen og livet.

Oplev healende skåle af ler skabt af Angelicca Ravn og de smukke healende lyde fra Sjælsskålene (den første serie af skåle Angelicca gik i gang med).

Et pusterum med indre ro og balance.

Lydene fra skålene og Angelicca skaber direkte kontakt til dit indre. Du sanser lydene med hele kroppen og du kommer i dyb kontakt med din sjæl.

Igennem en guidet kanaliseret meditation kommer du i kontakt med din smukke indre stjerne, således kommer du endnu dybere ind i dig selv.

Du kan opleve Sjælsskålene med dine hænder og mærke de healende energier, der er i skålene.
De healende Sjælsskåle er et unikt redskab til at komme i kontakt med din sjæl og indre power. Tonerne indhyller dig i healende vibrationer. Dine chakraer bliver aktiveret og afbalanceret.

Du kommer i smuk forbindelse med Maria Magdalene og hendes kærlige frugtbarhesenergi. Gennem hele workshoppen vil du føres dybt ind i dig selv. Din kontakt til din sjæl og Maria Magdalene vil forøges og styrkes. Her bruger du Bloomlight skålene også kladet Alter manifestations-skåle.

Angelicca fortæller kort om, hvordan hun skaber skålene i ler og deres healende evner, der viser vejen hjem i dig selv. Angelicca kommer ind på, hvordan arbejdet med Sjælsskåleskålene har ændret hendes liv fra nedbrud til succes, balance, glæder og lykke.

Der vil være tid til fordybelse og individuel hjælp og personlige kanaliserede beskeder.  Dagen vil være fyldt med kanaliserede meditationer, snak i et fortroligt rum og fordybelse. Du får en indføring i hvordan du manifester det liv som du går og drømmer om.

Med dig hjem får du

Dejlig indre ro og balance samt en dyb kontakt til dig selv igennem din indre stjerne.

2 powerfulder redskaber i ler – Bloomlight og Lyssten – der er med til at skabe det du ønsker dig af og i livet. En fyldt vækrtøjskasse til, hvordan du manifesterer lige det du ønsker dig i livet.

Bemærk

At denne workshop henvender sig til dig, der sukker efter at livet godt må være let og fyldt med overflod af penge, glæde og kærlighed.

Denne workshop er også rigtig god til dig, der er selvstændig eller ønsker at være selvstændig. Da du indføres i hvordan du manifesterer overskud i din forretning og kommer i dyb kontakt med dig selv, så du nemmere har ved at starte din forretning op.

Det praktiske

Dato: 4. maj 2019

Tid: kl. 10.30 – 17.00

Sted: Banepladsen 2 i Kværndrup på Fyn. Lige ved staditionen og 2 minutter  fra motervejen.

Du er altid velkommen til at booke en workshop hos dig skriv til mail@angeliccaravn.dk og hør nærmere.

Pris: 2.850 kr. inklusiv moms, en dags workshop, et sæt BloomLight skåle og en Lyssten.
Book din plads inden den 23. april og få gratis en times online session med enten Angelicca Ravn eller RikkeMaija Larsen (værdi 1050 kr.) efter workshopppen. Der betales ved booking.

Der er kun 8 pladser i alt.

Bemærk: Til dig der har en lyssten og/eller BloomLight sæt, så tækkes den pris som du har givet for det produktet fra de 2.850 kr. og du har din pris.

Det er nemt for dig at tilmelde dig. Send mig en mail på mail@angeliccaravn.dk Du er sikret din plads når din indbetaling er dukket op.

Du kan betale på Mobilpay 26258818 eller send en mail og bed om et kontonummer.

Husk: Indesko/sokker og frokost.

Der vil være adgang til kaffe, te og koldt vand hele dagen. Der vil også være lidt sødt og lækkert.

Bemærk: Du låner gratis Sjælsskåle heale dagen til ekstra lækker healing, der er med til at hæve dig i vibration, transformere og afbalancere dine ubalancer og det du er klar til at give slip på.

Det er muligt at købe Sjælsskåle på dagen.

Du er altid velkommen til at booke en workshop hos dig skriv til mail@angeliccaravn.dk og hør nærmere.

Angelicca Parmone Ravn

v/Angelicca Freja Parmone Ravn
Mobil 26 25 88 18
Mail mail@angeliccaravn.dk

Banepladsen 2, 5772 Kværndrup
Cvr. nr.: 33274696
Handelsbetingelser

 

 

 

 

 

Kalender

 

3. juni 2019 Foredrag i København

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilmelding til Angelicca Parmone Ravns Nyhedsbrev

* indicates required