Velkommen til et magisk wellness pusterum til din krop og sjæl

Bemærk ny dato den 9. november

En dag hvor du lærer at transformere mørket til lys – du får to magiske og powerfulde redskaber i ler med dig hjem, der er med til, at du kan manifesstere lige det du har brug for i dit liv.

Manifestation behøver slet ikke at være svært, tungt eller indviklet. Så derfor gør vi det legende let på denne workshop.

Vi dykker ind i dine drømme, transformerer blokeringer og sætter for alvor skub i dine manifestationer. Og det gøres bl.a. ved hjælp af et par magiske redskaber i ler – Bloomlight og Lyssten.

Med udgangspunkt i de healende  redskaber underviser jeg dig i, hvordan du manifesterer overflod af penge, glæde, lykke, overskud og kærlighed i dit liv.

 

Mødet med dit indre smukke jeg

Nyd de magiske meditationer, der fører dig hjem i dig selv og nyd den smukke indre ro og balance, der opstår i mødet med dig selv i det healende pusterum.

Det bliver en dag med smukke transformationer, der nærer og støtter dig videre på din vej i hverdagen og livet.

Igennem en guidet kanaliseret meditation kommer du i kontakt med din smukke indre stjerne, således kommer du endnu dybere ind i dig selv.

Med lydhealing fra skålene skabes, der direkte kontakt til dit indre. Du sanser lydene med hele kroppen og du kommer i dyb kontakt med din sjæl.

Et pusterum med indre ro og balance

Du kan opleve Sjælsskålene med dine hænder og mærke de healende energier, der er i skålene.
De healende Sjælsskåle er et unikt redskab til at komme i kontakt med din sjæl og indre power. Tonerne indhyller dig i healende vibrationer. Dine chakraer bliver aktiveret og afbalanceret.

Du kommer i smuk forbindelse med Maria Magdalene og hendes kærlige frugtbarhesenergi. Gennem hele workshoppen vil du føres dybt ind i dig selv. Din kontakt til din sjæl og Maria Magdalene vil forøges og styrkes. Her bruger du Bloomlight skålene også kladet Alter manifestations-skåle.

Jeg fortæller kort om, hvordan jeg skaber skålene i ler og deres healende evner, der viser vejen hjem i dig selv. Jeg kommer ind på, hvordan arbejdet med Sjælsskåleskålene har ændret mit liv fra nedbrud til succes, balance, glæder og lykke.

Der vil være tid til fordybelse og individuel hjælp og personlige kanaliserede beskeder.  Dagen vil være fyldt med kanaliserede meditationer, snak i et fortroligt rum og fordybelse. Du får en indføring i hvordan du manifester det liv som du går og drømmer om.

Se den healendevideo omkring workshoppen med overflodsenglekort, Lyssten, Sjælsskåle og BloomLight.

Lydhealing med overflodsenglekort

Med dig hjem får du

 • 2 powerfulder redskaber i ler – Bloomlight og Lyssten – der er med til at skabe det du ønsker dig af og i livet
 • En fyldt vækrtøjskasse til, hvordan du manifesterer lige det du ønsker dig i livet
 • Dejlig indre ro og balance samt en dyb kontakt til dig selv igennem din indre stjerne

Bemærk

At denne workshop henvender sig til dig, der sukker efter at livet godt må være let og fyldt med overflod af penge, glæde og kærlighed.

Denne workshop er også rigtig god til dig, der er selvstændig eller ønsker at være selvstændig. Da du indføres i, hvordan du manifesterer overskud i din forretning og kommer i dyb kontakt med dig selv, så du nemmere har ved at starte din forretning op.

Der er kun 6 pladser i alt, så der tid til dig og din proces.

Lyssten nr. 1 – healer alt det du ikke længere vil have i dit liv.

Udtagelse fra tidligere deltager

 

Min oplevelse af workshop manifesterer det gode liv med Bloom light sjælskåle og lyssteen d. 22 Juni (2019).

Jeg har med Bloom light sjælsskålene opnået at manifesterer meget mere velstand ind i mit liv. Flere penge og gaver fra folk omkring mig. Tætte nye venskaber, som er støttende og kærlige, som matcher min energi åndeligt. Præcis som jeg har ønsket mig det.

Jeg oplever at stå stærkere i mig selv og er blevet bedre til at lytte til mine egne behov og ønsker. Som et resultat af det kan jeg bibeholde min egne positive energi, til fordel for mig selv og mine omgivelser.

Jeg oplever kraftig healing og støtte fra mit Bloom light sjælsskåle sæt og min lyssten, som er til stor gavn og glæde for mig i mit liv

Jeg kan varmt anbefale at deltage i workshop manifesterer det gode liv med Bloom light sjælsskåle og lyssten, hos Angelicca Freja Parmone Ravn.

Mette

Det praktiske

Dato: 9. november 2019

Tid: kl. 10.30 – 18.00

Sted: Kværndrup på Fyn. 3 minutter fra staditionen og 2 minutter  fra motervejen.


♥ Pris 1.000 kr. for workshoppen inklusiv moms
♥ Pris 3.800 kr. for workshoppen, et sæt BloomLight, en Lyssten og inklusiv moms.

Lyssten værdi 550 kr.
BloomLight værdi 2.250 kr.

Der er kun 6 pladser i alt.

Book nu

Det er nemt for dig at tilmelde dig. Send mig en mail på mail@angeliccaravn.dk Du er sikret din plads når din indbetaling er dukket op.

Du kan betale på Mobilpay 523737 eller send en mail og bed om et kontonummer.

Husk: Indesko/sokker og frokost.

Der vil være adgang til kaffe, te og koldt vand hele dagen. Der vil også være lidt sødt og lækkert.

Bemærk: Du låner gratis Sjælsskåle heale dagen til ekstra lækker healing, der er med til at hæve dig i vibration, transformere og afbalancere dine ubalancer og det du er klar til at give slip på.

Det er muligt at købe Sjælsskåle på dagen.

Bemærk: Til dig der har en Lyssten og/eller BloomLight sæt, så tækkes den pris som du har givet for det produkt fra prisen.

Wellness til din krop, hjerte og sjæl

1.000 kr.
 • en dags workshop kl. 10.30 til 18.00
 • prisen er inklusiv moms
 • kaffe, te, vand, frugt, snack og kage
 • gratis lån af Sjælsskåle i løbet af dagen til endnu mere healing og støtte i din transformation til en mere nærende frekvens for dig at leve i

Med BloomLight og Lyssten

3.800 kr.
 • en dags workshop kl. 10.30 til 18.00
 • et sæt BloomLight skåle (værdi 2.250 kr.)
 • en Lyssten (værdi 550 kr.)
 • prisen er inklusiv moms
 • kaffe, te, vand, frugt, snack og kage
 • gratis lån af Sjælsskåle i løbet af dagen til endnu mere healing og støtte i din transformation til en mere nærende frekvens for dig at leve i

Angelicca Parmone Ravn

v/Angelicca Freja Parmone Ravn
Mobil 26 25 88 18
Mail mail@angeliccaravn.dk

Banepladsen 2, 5772 Kværndrup
Cvr. nr.: 33274696
Handelsbetingelser

Nyhedsbrev

Få det nyeste Nyhedsbrev "Sådan kan du få en harmonisk jul" ved at følge dette link her

 

Foren dig med dit indre - forny dit liv