Spirituel vejleder, healer, indretningsrådgiver og cand.mag. Angelicca Ravn

Jeg hedder Angelicca Freja Parmone Ravn og er 47 år og jeg elsker at hjælpe mennesker til at få et liv fyldt med glæde, overksud, indre ro og balance.

Jeg har den utrolig smukke og power fulde evne til at kanalisere ren healende energi direkte fra Kilden (Universet) ned i ler.

I 2007 blev jeg  cand.mag. i Kultur og Formilding med speciale i design, har en Bachelor i Religion. Min uddannelse er en stor del af mig og som jeg støtter mig op af i mit liv og daglige arbejde med mine dejlige kunder. 

De sidste 22 år har jeg arbejdet med min personlige- og spirituelle udvikling. Jeg elsker min indre rejse og bliver utrolig beriget hele tiden.

Fra at være et lukket og knudret menneske med daglige raseri udbrud, lammende angst og kontrol, der styrede mit liv, har jeg nu åbnet op for livet og kærligheden til mig selv. Jeg råber nu ud i verdenen: “Livet er fantastisk at leve”. Det er så smukt og dejligt at have fundet hjem i mig selv, fundet ind i min kerne, mærke min sjæl og stråle mit lys.

Igennem mit arbejde med de healende Sjælsskåle, de 5 elementer i min bolig og i mig selv via chakraerne er jeg blevet bevidst om, hvem jeg er og er holdt på med at please alle omkring mig. Sikke en frihed det giver og maser af energi til at leve det liv som jeg elsker. 

Min egen vej fra dybt ulykkeligt liv til at være glad for at leve et smukt liv nu, og utrolig stor erfaring og viden gør, at jeg kan støtte og forstå mine kunder i den livskrise de står i og kan vejlede og hjælpe dem ud på den anden side.
Gennem Sjælsskålene giver jeg dem et redskab til at komme ud på den anden side i et nærende og støttende tempo. Livskrise er et stort ord, men det er også stort ikke at være glad og leve et liv med overskud og glæde.

Healing og Clairvoyance
Gennem mit arbejde med Parmone Ler siden 2009 har jeg lukket endnu mere op for mine healende og clairvoyante evner. Med leret som bindeled skaber jeg healende Sjælsskåle, der healer din sjæl.

Du forbinder dig med, dig selv, jorden og universet på samme tid, når du arbejder med Sjælsskålene og dit jordstjernechakra.

Ved at arbejde med dit jordstjernechakra og arbejde dig op ad til dit Sjælsstjernechakra skaber du både en støttende jordforbindelse, men samtidig, åbner du mere op for kontakten til universet og du afbalancerer dine chakraer.
Du kommer tættere i kontakt med din kerne, din sjæl gennem arbejdet med skålene. Det er et fantastisk spændende redskab og univers, som jeg elsker at udforske.

Sjælsindretning – sjælens bolig
Jeg rådgiver en masse dejlige mennesker til at skabe en smuk boligindretning, der afspejler deres smukke sjæl. Det forandrer og støtter dem i deres livet. Jeg indretter ud fra farver, balance, kærlighed og energi.

Sjælsindretning er en kraftfuld måde at arbejde med din personlige udvikling og dine udfordringer, så du nemmere kommer videre i livet.

 Design og indretning af privatbolig og erhverv har altid haft min interesse. Det har også resulteret i, at jeg er cand. mag. i Kultur og formidling med speciale i design. Jeg har efterfølgende taget uddannelse i Neo Feng Shui, indretning af privat bolig og erhverv.

Jeg tilbyder dig muligheden for at få et liv med en berigende og støttende medvind.

Spirituelle kurser og uddannelser
Sofie Rose – Tal med engle og ander kurser og forløb. Kontakt til englene og planeter. Affirmation, mantra og bøn. Chakraerne. Meditation.
Eliane Rose – Manifestations kurser og uddannelse. Manifestation, Clairvoyance og Instant Release.
Louise Lie Von Linstow – Personligt alter.
Sagar Bohnstedt – Neo Feng Shui uddannelse- privat og erhverv.
Lone Lings – Lys og farver.
Shamanhulen – Shamanisme, dyb kontakt til naturen og dyrene.
Chakra Carla – Krystallernes betydning, mantra og affirmationer.
Udøvende – Tai Chi,  Q-gong og Yoga.
Tantra kursus – Yoga, chakraer, meditation, kundalini, kærlighed – igangværende.
Karina Bundgaard – Shamanisme – igangværende.

 

Dette har jeg også lavet
Uddannet kontorassistent en gang først i 90érne. Ud over at være cand.mag. i Kultur og formidling har jeg også en Bachelor i Religion. Jeg har arbejdet inden for og som: Foredragsholder om Japansk kunst og kultur, Projektmedarbejder på muset Brandts, Museumskonsulent på Langeland, Markedsførings- og kommunikationskonsulent og Webdesigner.
2010 Skabte jeg Bro Design, der i dag er Angelicca Parmone Ravn. En overgang hed firmaet også Fune Design og FUNE.

Angelicca Parmone Ravn støtter
2013 buy aid A/S – støtte til Forælder Fonden. Alene med børn
2014 buy aid A/S – støtte til Forælder Fonden. Alene med børn

2014 Mødrehjælpen i Odense via salg af Parmone Ler sjælsskåle
2015 Mødrehjælpen i Odense via salg af Parmone Ler sjælsskåle
2016 buy aid A/S
2017 buy aid A/S – World Animal Protect
2018 buy aid A/S – World Animal Protect

Angelicca Parmone Ravn

v/Angelicca Freja Parmone Ravn
Mobil 26 25 88 18
Mail mail@angeliccaravn.dk

Banepladsen 2, 5772 Kværndrup
Cvr. nr.: 33274696
Handelsbetingelser

Nyhedsbrev

Få det nyeste Nyhedsbrev "Sådan kan du få en harmonisk jul" ved at følge dette link her

Foren dig med dit indre - forny dit liv