Mærker du også 2020 energien presser sig på?

Det er nu du skal tage springet og stå i dit fulde lys og stråle ud som det smukke og powerfulde menneske som du er.

Er du parat? eller får du helt åndenød?

I 2020 kan du ikke gemme dig mere, det er tid til at du viser verdenen, hvem du er og hvad du står for.🥰🤩🥳

Det har virkelig kommet råbende til mig her de seneste uger 🙈 Jeg har været helt rundt på gulvet og har ikke kunnet finde rundt i det tomrum af energi jeg lige pludselig befandt mig i.

Min kommunikation til I andre har været noget mudret og uklar. Jeg har slået ting op på Facebook og måtte konstatere, at der ikke var ret mange, der så opslagene, hvilket undrede mig rigtig meget og gjorde mig ret frustreret.

Hvad sker der når du stopper?

Jeg har måtte kigge ind ad og ind ad og ind ad. Stoppe med at kigge ud ad og søge oplysning uden for mig. Oplysningen kommer indefra, klarheden, den høje vibration, glædes følelsen og overskuddet.

Jeg har dagligt brugt nogle få Sjælsskåle, min Krystalskål, Lyssten, tændt røgelse i Røgelsesskålen, gået med min Sjælsvedhæng i hjerteperle og det nye runde blå smykke den seneste uges tid. Ellers var jeg ikke kommet så hurtigt om på den anden side og fået alle de indsigter jeg har med mig nu, sikke en lettelse og styrke 😍

Du kan ikke gemme dig 🙈 mere og det kan jeg heller ikke.

Jeg ved, hvor grænseoverskridende det er at steppe op og vise mit sande jeg. Vise mig i min fulde power.

Hvis vi gemmer os, så mister vi modet, lysten, glæden, overskuddet og livsglæden. 2020 giver dig mulighed for at sparke det til hjørne og netop opleve et overflodshorn af livsglæde, overskud, glæde, kærlighed og penge – hvis du ønsker det.

For det er netop dit eget selvansvar, der bestemmer om du vil fortsætte med at være et offer eller om 2020 skal byde på vidunderlige oplevelser.

Jeg kan ikke skjule mig selv🙈 længere for dig, jeg kan ikke længere skjule min power✨💪 og hvad det egentlig jeg brænder for, og hvad det er jeg kan hjælpe dig med.

Grundet mine mange år med hensynsbetændelse, og hvad tænker andre om mig, har jeg ikke været ærlig over for mig selv eller dig i hele 2019 og før der. Det presser sig så meget på nu, at jeg ikke længere kan skjule mig for mig selv eller dig længere.

Når det presser sig på

Det gik op for mig i løbet af november i år og igennem de 3 workshops jeg holdt, hvem jeg egentlig er og hvordan mine arbejdsmetoder egentlig er.

Jeg er ikke til folk, der ikke tager et ansvar og der er ikke en eneste af jer her inden i gruppen der ikke gør det. Du kan være så stolt af dig selv, at du tager et selvansvar. Måske du stadig søger ud af, men du bliver bedre og bedre til at kigge ind ad. Lytte til dig selv.

Når der i så mange år ikke har været plads til os, så har vi været nød til at pakke vores selvansvar ned for at kunne overleve. Derfor kan jeg også opleve at nogle gange forsvinder mit selvansvar, men det sker mindre og mindre.

Når hjælpen er lige ved hånden

De healende redskaber ✨💜som jeg skaber i ler og som mange af jer her i gruppen har ståede hjemme og Sjælsindretningen er alt sammen redskaber, der har det eneste formål, at du finder hjem i dig selv, finder frem til din power, dit selvansvar og søger ind ad og holder op med søge ud ad.

Alle dine svar, dig selv, din power, din … er inden i dig. Mine redskaber hjælper dig til at åbne op for det vidunderlige og utrolig powerfulde magiske univers, der ligger inde i dig.

Der er så utrolig stor forskel i om du søger ud ad eller ind ad. Om du står godt placeret på jorden i din power. For ja lige nu lever du her på jorden og så er det her du skal have mest muligt godt ud af det. Alt det du længes efter er inden i dig.

Det er også derfor jeg nu laver rigtig meget om i mine produkter, så du bliver endnu mere støttet og vejledt af mig. ✨💜

Det er også derfor jeg har lavet det 3 månedersonlineforløb, der starter til januar og ja du kan godt nå at komme med på denne vidunderlige magiske rejse hjem i dig selv, hjem til din power og vidunderlige univers inden i dig. Du kan se det her https://angeliccaravn.dk/indre-styrke-online-workshop

Noget af det nye og farvel til det gamle

Det er også, derfor jeg lige i dag har været inde på hjemmesiden og bl.a. giver dig her i december 25 % procent på to produkter ✨💜 og fortæller dig lidt om, hvad der kommer i 2020, og hvad der udgår. Du kan se det her https://angeliccaravn.dk/priser

Mange af jer ved allerede, at jeg ikke kun har fundet hjem i mig selv, men også der igennem fundet kærligheden 💘🥳, lige det liv, der passer aller bedst til mig. For det er jo det der sker, når vi når hjem i os selv. Så er der plads til den store kærlighed og det liv som vi ikke engang tør at tro på kan manifestere sig og leve.

Det gør også at jeg er mindre og mindre i Kværndrup og mere og mere i Greve. Så i løbet af 2020 vil det ikke længere give mening, at jeg bliver i Kværndrup med Sjælsskålene, hvornår skiftet sker det aner jeg ikke endnu.

Jeg er ved at lave ny hjemmeside og webshop med nye selvhjælpspakker til at komme hjem i dig selv og netop stå i din power i 2020 og sparke r..

Hvor er du?

Mit højeste ønske er at hjælpe dig til at få det liv som du drømmer om. Jeg ved jeg kan hjælpe dig, både fordi jeg her gået vejen selv og fordi jeg ved, at de selvhjælpsredskaber som jeg laver i ler og med Sjælsindretningen, så kan du ikke andet end at få det godt.

Jeg ved også at det ikke sker ved at knipse med fingrene eller overlade ansvaret til mig. Ansvaret ligger altid hos dig selv.

Måske du er så ødelagt, at du slet ikke er parat til at tage et ansvar vil jeg tage dig i hånden og fører dig til den utrolig powerfulde vej som dit selvansvar er med nærende støtte og vejledning undervejs.

Derfor vil det jeg tilbyder i 2020 være selvhjælpspakker til dig, der tager dig selv alvorligt. Det vil være pakker der indeholder, healende og støttende sessioner, Sjælsindretning og selvhjælpsredskaber i ler, der vil støtte og nære dig frem til det liv, hvor du stråler i din egen power. Livet i overflod af ro, balance , kærlighed, livsglæde og overskud.

Jeg kan lige så godt indrømme det, jeg er en der kærligt sparker til dig, jeg er ikke den, der snakker dig efter munden.

Hvis du vil blive ved med at gemme dig for dig selv, så kommer du til at brænde dig på mig i 2020. Men hvis du vil bryde ud af dit drænende fængsel, så vil jeg elske at hjælpe dig ud og støtte dig med min power i processen.

Så er du klar til at bryde ud og leve i overflod i 2020? Jeg vil elske at hjælpe dig ud. Husk at du stadig kan få mig hjem til dig og sætte processen i gang for kun 850 kr. inklusiv 60 minutter healende session, kørsel og moms. Tilbuddet glæder til og med den 24. december 2019. Tjek det ud her https://angeliccaravn.dk/healing-og-clairvoyance

Jeg vil ønske dig en vidunderlig smuk og let dag og december 🙏✨🥳🤩❤️

I lys og kærlighed Angelicca Ravn