Min rejse ind i den spirituelle verden, sådan rigtig for alvor blev startet af mit ønske om at komme af med min Pacemaker og min refluks (syre i maven). Jeg tror det var i efteråret 2012.

Jeg havde hørt og læst, at jeg kunne helbrede mig selv og syren har da også været lidt væk, da jeg brugte for over 4500 kr. på urter m.m. og en vild kostplan om måneden, det var dog i 2009.

Men min indgangsbillet til det spirituelle univers var mit meget store ønske om at blive et helt menneske igen – at komme af med pacemakeren. Lige som kræft måtte jeg også kunne helbrede mig selv, så jeg ikke længere har brug for pacemakeren tænkte jeg.

Jeg var 21 år, da jeg blev til en robot (i skrivende stund er jeg 46 år), det var sådan jeg opfattede mig selv. Jeg var ikke længere et helt menneske, jeg havde fået en mekanisk del ind i mig og så i mit hjerte. 2 ledninger, hvor den ene ikke er sat til i det ene kammer, hvorfor fanden skal den anden så være der? Nå det var lige et side spring. (jeg har fire ledninger nu, fordi jeg har fået nu model ind i 2008 og derfor også to nye ledninger).

De sidste par uger har jeg gået og tænkt over, at det er fuldstændig vanvittigt, at jeg som healer fra hjertet (fx det er min hjerte energi, der bliver lagt ned i de healende Chakraskåle) og hjertemanifestere har hjælp til at holde min puls på de 60 slag i minuttet.  Jeg bruger pacemakeren omkring 42% af tiden, hvad det så end betyder, det er de kan se når jeg en gang om året kommer til robottjek.

Pacemakeren var faktisk en af grundene til, at jeg havde så svært ved at anerkende mine hjertehealende evner og de healende Chakraskåle. For hvordan kan en robot udsende så meget hjertehealing?

 

Jeg ved faktisk ikke helt nøjagtigt, hvornår det skete, men en gang her i sommers skete der noget. Jeg tror det var en proces over nogle uger.

Det startede med tror jeg, at min kæreste på da værende tidpunkt satte en healing i gang (som han gjorde mange gange med så mange andre områder i mig det år vi var sammen) omkring min pacemaker.

En dag fik jeg det så dårligt, min krop genhuskede, hvordan jeg havde det før jeg fik pacemakeren og jeg var overbevist om, at den var gået i stå, så jeg kontaktede lægevagten den lørdag. Det var vildt den healing, der var sat i gang, der var ikke noget galt, alt var fint med pacemakeren. Jeg og min krop var ved at heale robotten. For jeg føler mig ikke længere som en robot, men som et helt menneske.

 

Der skete noget helt andet end jeg havde troet den gang i 2012, da jeg ville helbrede mig selv fri for pacemakeren, for jeg som troede, at jeg først ville blive et helt menneske, når pacemakeren var ude af mig, var blevet et helt menneske i min accept af mig selv og den jeg er. Pacemakeren er en del af mig. Af hele mig, uden den er jeg ikke hel eller mig.

 

 

2017 kom jeg hjem i mig selv – blev hel – står ved mig selv, min krop og mine vilde magiske hjerte healende evner.

 

 

Ps. Jeg har altid sagt og det mener jeg stadig, at hvis jeg ville dø uden at have pacemakeren, så vil jeg ikke have den. Den sørger for, at jeg ikke besvimer (får hjertestop 4-5 sekunder) og holder min puls oppe, så jeg kan komme ud af sengen og have et energi niveau til et godt liv.  Så hvis jeg ikke havde pacemakeren, så ville jeg bare ligge og sove det meste af dagen og livet væk, og det er der jo ikke noget sjovt i.

Hvad der sker med syren i maven, ja det glæder jeg mig til at finde ud af. Ind til da holder jeg mig fra svinekød, alt der har noget med ko og kalv at gøre på nær smør, hvedemel, øl, rødvin, sukker, sort te, æbler, mælkechokolade, kaffe og yoga (der er alt for mange bøj med maven). Åh jeg savner en rigtig god kaffe latte.