Fællesskabet, hvor du finder vejen hjem i dig selv

 

Det er fællesskabet, hvor jeg vil overøse dig med forkælelse af kanaliserede meditationer, healing, støtte og gode tilbud.

 

Det er fællesskabet, hvor du finder en smuk vej hjem i og til dig selv.

Du er helt sikker på, at du får

  1 power fuld kanaliseret meditation live hver fredag i lukket Facebook gruppe (du fører meditationen når det passer dig)

♥   Bonus  jeg åbner dørene en gang om måneden til live dag  (det er helt frivilligt om du vil deltage) 10.00-15.30. Værdi 5.100 kr.

   min støtte og vejledning i lukket Facebook gruppe

 

Kom hjem i dig selv på den smukke magiske vej.

♥    du vil ikke føle dig alene mere

♥   du har et frirum, hvor du bare kan være dig i din fulde spirituelle verden og føle, at du er blandt lige sindede

     masser af healing

     kommer dybt ind i dig selv og transformere helt på celleplan

    finder vejen hjem i dig selv og hører din smukke sjæl

    du får stor kontakt til dit jordstjerne chakra og universet

    du mærker lysten til at være her på jorden

Det får du ud af at være med i Jordens engle – Spirituelt fællesskab

Du vil ikke føle dig alene mere.

Den her følelse af at ingen forstår dig, du mangler et sted, hvor du bare kan være hele dig med din proces. Sige det du har på hjertet omkring engle, energier, feer, drager, enhjørninger, krystaller, syngeskåle, Sjælsskåle, yoga, meditationer, universet, moder jord, shamanisme, religion, gud, ærkeengle, skytsengle, de 5 elementer, chakraer, healing, udrensninger, ked af det, lysten til at ikke at være her på jorden, savner at komme hjem – et hjem du ikke ved hvor er, Avalon, Atlantis, Lemurien/Lemuria, astrologi, dit nye navn eller trangen for at få et nyt navn eller noget helt andet.
Her har du stedet, hvor du kan fortælle alt og få en god diskussion og kærlig støtte.

Du bliver fyldt med skønneste nærende power, der løfter dig op i vibration og giver dig overblik og overskud.

Du vil føle at du kommer endnu mere hjem i dig selv og lytter til din behov. Lærer at lytte til din krop, og hvad den har brug for.

Når vi arbejder med de healende Sjælsskål (du behøver ikke at have en fysisk hos dig for at være med), så kommer vi helt ned på celleplan og renser du og bygger op igen på ny. Det sker helt af sig selv og uden at blive væltet omkuld.

Din sjæl kalder på dig og det er tid til, at du mærker, hvor smuk du er.

Du er lys og power fuld, når du giver plads

til dig selv i dit liv og på din smukke livsvej.

Med den healing fra Sjælsskålene giver du

plads til dig selv helt automatisk.

Det ligger i skålene og den healing de

udsender.

Jeg vil støtte, heale og favne dig og de andre i gruppen

Kom med så oplever og mærker du storhed, i kærlighed, indre ro, overskud, glæde, lykke og inden i dig selv.

Du vil føle, at du er del af noget større, universet rykker tættere på dig og du har nemmere ved at rumme de processer du går igennem.

Når ked af det heden, frustrationen, vreden, opgivelsen, kroppen går ondt, ørerne hyler, munden gør undt, feber m.m. rammer dig, så er du blandt ligesindede og smukke sjæle, som er parat til at gribe dig, hvis du giver dem muligheden.

Det magiske rum

De kanaliserede meditationer er specielt henvendt til dig, der er med i gruppen. Din energi, din proces og sjæl er med til at skabe og forme meditationerne som jeg får kanaliseret ned direkte, når jeg laver de forskellige live meditationer.
Det giver et meget power fuldt og magisk energifelt omkring dig, og derved får du den mængde healing du har brug for med personlig målrettet frekvens.

Det fælles tema for meditationerne er i første om gang samhørighed eller forbundethed. Det er med universet, moderjord, gruppen som helhed, din sjæl, dine behov og din krop. Det er utroligt power fuldt og transformerende.

Som altid er jordstjernechakraet et centralt chakra i meditationerne. Du vil også komme ud og møde den smukke energi i Ørne tågen (et sted ude i Mælkevejen).
Dit jordstjernechakra øger forbindelsen til dig selv, gør det nemmere at afbalancere dine chakraer og du mærker en større jordforbindelse og til dig selv. Du har nemmere ved at lytte til dine behov og dit hjertechakra bliver healet og næret meget hurtige, når du forbinder dig med jordstjernechakraet på samme tid.

Du har mulighed for at komme med dit eget ønske for et tema, der skal være i en af meditationerne

Du er ikke alene på din spirituelle rejse

Det nye Spirituelle Fællesskab ”Jordens engle” lægger mit hjerte så meget nært. Det går lige ind i hjertet og er med til at fremkalde den følelse af at være alene, da jeg startede min spirituelle rejse og hjem i mig selv.

Det kostede mig venner og mit ægteskab, fordi jeg ikke havde nogle ”Spirituelle venner” at snakke med, og derfor snakkede jeg med dem jeg havde omkring mig og det kunne de ikke rumme, fordi de jo var et helt andet sted end den vej, hvor jeg var ved at bevæge mig hen ad.

Derfor ved jeg, hvor mange af mine kunder er, når de ikke tør ændre deres liv og komme hjem i dem selv, fordi de ikke vil miste deres venner og familie. De ønsker så meget at passe ind, at de ”ofrer” deres egen lykke for det.
Jeg møder mange der fortæller om, at de nærmest bliver skældt ud af deres venner for at have de tanker og lave på den måde de gør.

Her i det spirituelle fællesskab giver jeg rummet og friheden til at være dig med alle dine smukke spirituelle tanker og være måde.

 

Det magiske fokus i Jordens engle – Spirituelt  Fællesskab

Her har du et rum, hvor du kan være dig og have et sted, hvor du kan udtrykke dine spirituelle tanker og fortælle om din proces, der er så magisk transformerende.

Sammen skaber vi smuk magisk samhørighed i de kanaliserede meditationer, der healer endnu mere og støtter og nærer dig og din proces. Samhørighed med gruppen, dig selv, moder jord og universet.

Gruppen er støttet af den smukkeste galaktiske kærlighed, moder jord, Ørne tågen (det sted ude i mærkevejen hvor stjerne fødes), englene, dragerne, Avalon, Atlantis, Lemurien og mange andre magiske energier.

Du kommer hjem i dig selv igennem dit jordstjernechakra og møder samtidig universet i dig selv. Det er sådan en smuk proces og så magisk. Jordstjernechakraet gør bl.a. at du får større jordforbindelse med dig selv, mærker dine behov og lytter til dem, får nemmere balance i dine chakraer og åbner dit hjerte for dig selv.

En smuk sjæl fortæller om gruppen

Kæreste Angelicca

Wow… Endnu en transformerende og magisk rejse, jeg har været på… At være med på ’ Sjæls Power – Spirituelt Fælleskab’ er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv <3

Rigtig mange lag er skrællet af, diverse chakra´er er blevet renset af flere omgange. 
Mange smukke indsigter og opleveler – elsker hver og én <3
Mit pande-chakra (3. øje) er for alvor blevet aktiveret, mærker det så tydeligt (næsten dagligt)
Mødet med de skønneste enhjørninge er simpelthen så magisk – de kommer nu hver nat og hjælper mig med at falde i søvn (som ellers er ret svært for mig). Bliver så glad hver gang, for hver aften er en ny oplevelse med de skønneste væsner.

Jeg ELSKER udvikling – og udvikling er der i dén grad i dette forløb. Hver eneste meditation er der sket ’noget’ og hver og én har hjulpet mig, lige der hvor jeg var i mit liv..

Det er fedt med et forum med meditation, korttrækning og hvad Angelicca ellers lige finder på – nyder og sætter stor pris på det hele…

Jeg glæder mig SÅ meget til det næste forløb…

Det praktiske

 • Der er meditation hver fredag kl. 9 i lukket Facebook gruppe, med mindre jeg må flytte tiden på grund af messe eller andet.
 • Du hører meditationerne når du kan, du behøver ikke at være med live, hvis du ikke kan det.
 • Som udgangspunkt vil live meditationerne være fredag kl. 9, men nogle uger blive det rykket på grund af spirituelle rejser og messer.
 • Alle meditationer er forskellige også i længde, men gennemsnitlig vil de være 25 minutter.

Bemærk: Du behøver ikke at eje en Sjælsskål for at være med i Jordens engle – Spirituelt Fællesskab.
Så længe du er medlem af
Jordens engle – Spirituelt Fællesskab får du  rabat pr. Sjælsskål. Din pris lige nu er  da 1.150 kr. pr. skål inklusiv en halv times 1:1 online session.

Bonus

Som bonus fordi jeg elsker mit arbejde og være sammen med mine skønne kunder vil du have mulighed for at komme gratis til den månedlige vilde live Sjæls power magiske meditations dag fra kl. 10.00-15.30.

Hvis du er behandler har du her mulighed for at vise og fortælle dine evner til resten af gruppen, ved at holde et lille foredrag eller workshop.
Du vil altid arbejde med de healende Sjælsskåle, kanaliserede meditationer, få healing, komme dybere ind og bane vejen hjem i dig selv, snakke, diskutere, møde andre smukke sjæle, være med til at forme live dagene.

En gang om måneden mødes vi hos mig i Kværndrup på første sal  (hjem for Sjælsskålene).
Toget går lige til døren og det ligger 2 minutter fra motervejen, så det er meget nemt at komme.

Lørdag den 26.  januar kl. 10.(11)-17.00
Læs mere her ….

Fredag den 22. februar kl. 10.-15.30
Er ikke planlagt endnu – dig som medlem har mulighed for at holde workshop.

(Der tages forbehold for at mulighed for ændring af dato)

 

Pris for total spirituel magisk forkælelse til dig, din proces og krop er

Jordens engle - Spirituelt fællesskab

Medlemsskab helt frem til 28. februar 2019
1.550 kr.
 • 1 power fuld kanaliseret meditation live hver fredag (du fører meditationen når det passer dig)
 • du har adgang til alle de tidligere meditationer i gruppen (lige nu ligger der 23 meditationer)
 •  jeg åbner dørene en gang om måneden til live dag (det er helt frivilligt om du vil deltage) 10.-15.30
 • min støtte og vejledning i lukket Facebook gruppe
 • live møde i Kværndrup:
 • Lørdag den 26. januar
 • Fredag den 22. februar

Det er nemt at komme med betal over MobilePay 26 25 88 18 og send mig en mail på mail@angeliccaravn.dk bagefter. Har du ikke MobilePay, så kan du betale over netbank.

 

Det med småt: Hvis jeg finder en bedre platform end Facebook til gruppen, så bliver Sjæls power – Spirituelt fællesskab flyttet der over. Det flytter ikke uden, at du får det at vide et stykke tid i forvejen.

Angelicca Parmone Ravn

v/Angelicca Freja Parmone Ravn
Mobil 26 25 88 18
Mail mail@angeliccaravn.dk

Banepladsen 2, 5772 Kværndrup
Cvr. nr.: 33274696
Handelsbetingelser