HOLD START DEN 28. SEPTEMBER

Uddannelsen er til dig, der vil elske at

 • blive en power-  og succesfuld intuitiv healer

 • åbne for og stå stærkt i dit smukke indre lys

 • finde ind til din egen personlige unikke healingsmetode

 • forløse din sjæl og være dig i en succesfuld lethed og frihed

 • lære at slippe kontrollen

 • lære at slippe din indre power fri

Sjælsforløsningshealer – Healing til krop og sjæl

 • Lær hvordan du hjælper andre til at komme hjem i dem selv og sætte sjælen fri
  – fri fra det beskyttende fængsel fyldt med angst og frygt
 • Lær at lytte til dig selv og lær andre det
 • Lær at lytte til universet og lær andre det
 • Lær at heale frygten og angsten væk
 • Hjælp andre til at have lyst til at være her på jorden
 • Lær healingsmetoder så du støtter, vejleder og hjælper de mennesker, der har det svært i livet

Det specielle ved denne healingsuddannelse

Det der skiller sig ud fra mange andre healingsuddannelser er, at der ikke er nogen invielser og regler, der skal overholdes og praktiseres. Jo mere kontrol du kan give slip på, jo bedre healer bliver du med Sjælsskålene.

Igennem uddannelsen kommer du i kontakt med den største kraftkilde til healing og det er din sjæl og kontakten til universet igennem dit Jordstjernechakra. Det er her igennem du kanaliserer healingen og beskederne ned til den, der er i behandling hos dig. Det kan også gå igennem dit Kronechakra det behøver ikke at gå igennem dit Jordstjernechakra.

Jo dybere du kommer i kontakt med dig selv igennem dit Jordstjernechakra, og jo mere du kan give slip, desto kraftigere bliver dine healinger og dine kanaliseringener og clairvoyante evner forstærket.

Igennem uddannelsen, der varer 6 måneder, lærer du at blive fortrolig med, hvordan du hjælper, håndterer og healer en kunde fra start til slut i kundens session.

Healingerne tager sit udgangspunkt i de healende Sjælsskåle og glasuren på Sjælsskålene.

Sjælsforløsning sker ved hjælp og støtte fra healende Sjælsskåle og kanaliserede healingsmetoder

Sjælsforløsning gør, at mennesket kan leve meget mere i overflod af lethed, indre ro, harmoni, selvkærlighed, overskud og glæde.

Det er tid til at vi vender hjem i os selv og mærker, hvem vi er og udlever det på jorden.

Livet gør ondt og larmer, fordi vi ikke lever ud fra vores sjælspotentiale. Det er nu vi bliver opmærksomme på det. 

Tiden er nu til, at vi lever ud for vores sjælspotentiale og det er her Sjælsskålene er et nærende og  healende hjælperedskab sammen med de kanaliserede healingsmetoder til, at det er så meget nemmere at finde hjem og lukke op til sjælen, lytte og turde at træde ud og skinne.

Få lækker healing og hør samtidig om Sjælsuddannelen. Kontakt mig endelig, hvis du har brug for en snak om uddannelsen er noget for dig.  Min mail er mail@angeliccaravn.dk og mit mobil nummer er 26258818

Uddannelsen er til dig, der

Uddannelsen er til dig, der gerne vil lære at praktisere en helt ny healingsform med lerskåle, arbejde i dybden med dig selv og komme på den mest fantastiske og smukke udviklingsrejse, personligt støttet af mig under hele uddannelsen.

Når du er færdiguddannet står du med  powerfulde redskaber til Sjælsforløsning.

Universet beder dig kun om at koncentrerer dig om en ting ad gangen, så du kan fordybe dig i det og få det maksimale ud af det. Derfor anbefales det, at du ikke er i gang med andre forløb eller uddannelser undervejs.

Det forventes, at du går til uddannelsen med nysgerrighed, åbenhed og gå-på-mod. Derfor lærer du også om de 5 elementer (ild, jord, træ, metal og vand) allerede i første modul, så du også bliver støttet og næret i dit hjem og på arbejde.

Du kommer til at flytte dig – tage kvantespring  –  bemærk det sker kun, hvis du er åben og giver det lov.

Igennem uddannelsen vil du lære at se dig selv, din verden og dit liv på en helt ny måde og fra en helt ny vinkel.

Grundstammen i Sjælens bolig og den healingsmetode du lærer på uddannelsen er selvansvar.
Det forventes ikke, at du går fra den ene dag til den anden dag og springer ud i en eufori af lethed og selvansvar på alle planer; dog bliver kimen sået og det forventes, at du lukker det ind i dit liv og praksis.

Uddannelsen er til dig, der vil elske at have minimum 5 gratis prøvekaniner hver måned, så du støtter op om dig selv og din uddannelse. Giver dig selv den bedst mulige støtte og øvelse.
Du skal have lyst til minimum at have 20 gratis prøvekaniner, hvor de fleste er live sessioner hjemme hos dig eller prøvekaninen imens du er på uddannelsen.

Det at have prøvekanier under uddannelsen giver dig en stor ballast og letter din opstart ved endt uddannelse.

Uddannelsen er til dig, der ønsker at hjælpe og gøre en forskel for rigtig mange mennesker, så de får et meget bedre liv, hvor livet er bare så meget mere let og fyldt med kærlighed og overskud.

Ring eller skriv endelig til mig, hvis du er i tvivl om noget. Der findes ingen dårlige spørgsmål og jeg vil elske at snakke med dig. Mobil 26258818 – mail@angeliccaravn.dk

Essensen i Sjælsforløsningsuddannelsen

Du lærer teknikker, støttende og nærende healingsmetoder til at transformere de beskyttende lag bestående af fx frygt, angst, kontrol, have ondt af dig selv, selvudslettelse, vrede, ked af det-hed og perfektionisme til frihed, lethed, selvansvar, et liv i kærlighed og masser af lækkert overskud.

Leret og lyden åbner og healer  

Du kommer til at arbejde med den healende Lermeditation på alle modulerne. I den healende Lermeditation, arbejder du med at slippe kontrollen og ønsket om det perfekte. Det støtter op omkring din egen udvikling, Sjælsforløsning og dine clairvoyante evner og roen til at høre universets stemme og kanalisere beskederne ned til din kunde. Igennem Lermeditationen slipper du og lytter ind og opad.

En anden teknik som du også lærer på uddannelsen, og som du kan bruge, når du er færdiguddannet til dine egne kunders sessioner, er lydhealing – det at puste i skålen. Her lærer du en bestemt teknik, der i første omgang er med til at åbne yderligere op til din indre smukke sjæl og stemme og senere til at støtte og heale din kunde.

Både Lermeditationen og Lydhealingen er teknikker og metoder, der er med til, at du slipper kontrollen, og derved styrker dine healende og clairvoyante evner.

Fuld støtte undervejs

Det er utroligt vigtigt for mig at klæde dig så godt på som muligt, støtte og vejlede dig igennem uddannelsen, og derfor vil der både være en lukket hemmelig Facebookgruppe tilknyttet uddannelsen og månedlige 1:1 online sessioner med mig.  

Uddannelsens opbygning

Uddannelsen løber over 6 weekender fordelt fra september 2019 til marts 2020. Der er ikke undervisning i december.

Det forventes at du har prøvekaniner fra november til marts.
Det forventes også at alt foregår fortroligt og ikke bliver fortalt til tredjepart. At du kan rumme dine meddeltageres udvikling undervejs.

Hvert modul varer en dag, det vil sige at en weekend er 2 moduler.
På hvert modul (hver dag vi mødes) har vi meditationer, øvelse i at puste i Sjælsskålen – Lydhealing og  Lermeditation (arbejde i ler).
På hvert modul gennemgår jeg dagens healingsmetode på alle deltagerne, inden der er par øvelser. Alle når at øve sig på alle deltagerne. Det vil sige at først opserverer du og skriver ned og dernæst øver du dig på de 5 andre deltagere, imens jeg går rundt og hjælper. 

Du lærer forskellige healingsmetoder og lærer at mærke ind, hvilke redskaber, der er brug for i en session, det kan være skåle, dufte, lyde, krystaller, fjer m.m.

Der vil efter hver mødegang være en ½ times 1:1 online samtale med mig, inden vi mødes igen.

Modul 1
Du lærer de 5 elementers (ild, vand, træ, jord og metal) healende og støttende egenskaber at kende, så du resten af dit liv har et powerfuldt redskab til at støtte og nære dig og dit liv. Der indgår healende øvelser.
Du får din egen Sjælsskål og lærer at bruge den.
Vi gennemgår 8 chakraer (jordstjerne-, rod-, hara-, solaplexus-, hjerte-, hals-, tredjeøje-, kronechakra) aktiverer og afbalancerer dem.
Modul 2
I modul 1 og 2 starter vi ud med at klæde dig rigtig godt på til at kunne rumme og nyde din egen personlige og spirituelle udvikling, der uden tvivl vil ske igennem uddannelsen.
Derfor arbejder vi på 2. modul med redskaber, der støtter dig på din vej til en succesfuld Sjælsforløser-healer.
Det kan ofte være svært at rumme at være succesfuld, stå i sit lys og skinne, og derfor arbejder vi i dette modul med redskaber, der støtter dig på din vej igennem uddannelsen.  Nogle af de redskaber er bl.a. opbygning af alter, brugen af Lyssten, BloomLight, taknemmelighedsdagbog, bønner og den positive tanke gang.

Modul 3
Etik og beskyttelse så du ikke bliver væltet omkuld.
Du lærer om hvad, hvornår og hvor meget du skal sige til din kunde.
Lærer at læse og mærke i Sjælsskålene og glasuren.
Øvelser foregår 2 deltagere sammen.
Modul 4
Du lærer at heale og forløse igennem samtale med og omkring Sjælsskålen og glasuren.
Øvelser foregår 2 deltagere sammen.

Du lærer de healende skåle at kende, hvad de gør, hvad de kan og hvad der sker.

Du har minimum 5 gratis prøvekaniner hjemme.

Modul 5
Du lærer at heale med Sjælsskålene på briks.
Øvelser foregår 2 deltagere sammen.     
Modul 6
Du lærer at heale med Sjælsskåle på briks og samtale med kunden samtidig. Meditationer og kanaliserende beskeder under healingen på briks.
Du lærer om kendskabet til vigtigheden af dufte og lyde under session på briks.
Øvelser foregår 2 deltagere sammen.          

Skålenes healende kræfter får rigtig lov til at arbejde, når healing af den fysiske krop kommer med.

Du har minimum 5 gratis prøvekaniner hjemme.

Modul 7
Du lærer, hvordan du bruger engle- og tarotkort sammen med de healende Sjælsskåle.
Øvelser foregår 2 deltagere sammen.        
Modul 8
Du lærer, hvordan du kanaliserer personlige healingsrejser ned til kunden.
Øvelser foregår 2 deltagere sammen.   

Du har minimum 5 gratis prøvekaniner hjemme, hvor 2 er online.

Modul 9
Du lærer at gå tilbage i tidligere liv eller dette liv og forløse de udfordringer som kunden står overfor, hertil bruger du også lerskålene til at heale og forløse.
Øvelser foregår 2 deltagere sammen.  
Modul 10
Opfølgning og øvelser.

 Du har minimum 5 gratis prøvekaniner hjemme. 

Modul 11
Eksamen med sensor i alle de behandlingsformer som du har lært på uddannelsen.
Modul 12
Sådan starter jeg op og får kunder.  

Bonus 

Modul 13
Du lærer at indrette din klinik med Sjælsindretning. 
Modul 14
Indretning af klinik med Sjælsindretning fortsat.

Hvis der er interesse omkring Markedsføring efterfølgende, så laver jeg gerne et ekstra tilkøbsmodul omkring det. Det snakker vi om til den tid.

Det praktiske

 

Datoer og tider

Den 28. og 29. september. 10.30-18 og 10-17

Den 26. og 27. oktober. 10.30-18 og 10-17

Den 23. og 24. november. 10.30-18 og 10-17

Den 4. og 5. januar 2020. 10.30-18 og 10-17

Den 15. og 16. februar 2020. 10.30-18 og 10-17

Den 14. og 15. marts 2020. 10.30-18 og 10-17

Bonus modulerne 13 og 14 er den 28. 0g 29. marts. 10.30-18 og 10-17

Jeg forebeholder mig retten til ændringer, hvis det skulle være tilfældet, så finder vi nye datoer sammen.

 

Sted

Det er ikke helt på plads, hvor på Fyn de forskellige moduler skal foregå.
Jeg er ved at undersøge om den første weekend skal foregå i Kerteminde, hvor der vil være mulighed for at overnatte på stedet eller tæt på (for egen regning).

De fleste weekender vil foregå i Kværndrup medmindre jeg får nye lokaler undervejs i forløbet.
Vi løser eventuelle transportudfordringer sammen, hvis der ikke går tog eller rutebil til stedet.

Antal

Der er kun plads til 6 deltagere, da det er meget vigtigt for mig at kunne hjælpe og rumme alle lige godt på den spændende vej, du kommer til at gå på igennem uddannelsen.

Briks?

Healingstræningen på briks kommer til at foregå på madrasser på gulvet i første omgang. Det er vigtigt for mig, at du bliver fortrolig med healingsmetoderne uden, at du skal tænke på om Sjælsskålene falder ned og går i stykker. Jeg ønsker så trygge rammer som muligt for dig.
Det er helt op til dig selv, om du bruger briks eller madras på gulvet hjemme hos dig selv eller i din klinik.

Pris

38.000 kr. eksklusiv moms

Tilmeldingsfristen er 16. september
Der er 6 pladser i alt

Du er tilmeldt og sikret din plads, når første rate eller hele beløbet er betalt.
Du har 14 dages fortydelsesret, så længe du tilmelder dig inden tilmeldingsfristen, herefter er tilmeldingen bindende og det vil sige, at du ikke får dine penge tilbage.
Bemærk pengene betales ikke tilbage, hvis du ikke fuldfører uddannelsen, betaler du i rater skal de resterende rater betales med det samme.

Du tilmelder dig ved at sende mig en mail på mail@angeliccaravn.dk eller ring til mig på 26258818

Det får du

 • 68 undervisningstimer (30.000 kr.)
  Bemærk at det er timer uden pauser, eksamen og bonusmoduler. Når de timer tages med er antallet 101,5 timer i alt.
 • 2,5 timers 1:1 online session med mig igennem uddannelsen (værdi 3.250 kr.)
 • 1 personlig Sjælsskål (værdi 1.550 kr.)
 • 10 healende Sjælsskåle til brug i din klinik (15.500 kr.)
 • 1 BloomLight sæt (værdi 2.250 kr.)
 • 1 Lyssten (værdi 550 kr.)
 • 1 Trolde Fryd (værdi 150 kr.)
 • 1 Angel Light (værdi 350 kr.)
 • powerfulde healingsmetoder
 • lærer at puste i skålene – Lydhealing
 • brug af de 5 elementer (ild, vand, træ, jord og metal)
 • øvelser og træningfeedback
 • støtte og rummelighed
 • personlig healing
 • Bonus: hjælp til indretning af klinik (værdi 6.500 kr.)
 • lukket hemmelig Facebookgruppe til støtte, sammenhold og vejledning

Bliv powerfuld intuitiv healer nu med ektra Bonus og uden gebyr

38.000 kr.
 • Ved betaling af hele beløbet på en gang får du 5 ekstra Sjælsskåle til en værdi af 7.750 kr. som du kan vælge frit fra du betaler til uddannelsen slutter.
 • 68 undervisningstimer (30.000 kr.)
 • Bemærk at det er timer uden pauser, eksamen og bonusmoduler. Når de timer tages med er antallet 101,5 timer i alt.
 • 2,5 timers 1:1 online session med mig igennem uddannelsen (værdi 3.250 kr.)
 • 1 personlig Sjælsskål (værdi 1.550 kr.)
 • 10 healende Sjælsskåle til brug i din klinik (15.500 kr.)
 • 1 BloomLight sæt (værdi 2.250 kr.)
 • 1 Lyssten (værdi 550 kr.)
 • 1 Trolde Fryd (værdi 150 kr.)
 • 1 Angel Light (værdi 350 kr.)
 • powerfulde healingsmetoder
 • lærer at puste i skålene – Lydhealing
 • brug af de 5 elementer (ild, vand, træ, jord og metal)
 • øvelser og træningfeedback
 • støtte og rummelighed
 • personlig healing
 • Bonus: hjælp til indretning af klinik (værdi 6.500 kr.)
 • lukket hemmelig Facebookgruppe til støtte, sammenhold og vejledni
 • Tilmeldingsfristen er 16. september
 • Der er kun 6 pladser i alt
 • Prisen er eksklusiv moms
 • Du kan trække momsen og uddannelsen fra i Skat. Tag kontakt til din revisor og hør nærmere.
 • Pris i alt med moms 47.500 kr.

Bliv powerfuld intuitiv healer nu

Betaling i rater
5.999 kr. pr. mdr.
 • 68 undervisningstimer (30.000 kr.)
 • Bemærk at det er timer uden pauser, eksamen og bonusmoduler. Når de timer tages med er antallet 101,5 timer i alt.
 • 2,5 timers 1:1 online session med mig igennem uddannelsen (værdi 3.250 kr.)
 • 1 personlig Sjælsskål (værdi 1.550 kr.)
 • 10 healende Sjælsskåle til brug i din klinik (15.500 kr.)
 • 1 BloomLight sæt (værdi 2.250 kr.)
 • 1 Lyssten (værdi 550 kr.)
 • 1 Trolde Fryd (værdi 150 kr.)
 • 1 Angel Light (værdi 350 kr.)
 • powerfulde healingsmetoder
 • lærer at puste i skålene – Lydhealing
 • brug af de 5 elementer (ild, vand, træ, jord og metal)
 • øvelser og træningfeedback
 • støtte og rummelighed
 • personlig healing
 • Bonus: hjælp til indretning af klinik (værdi 6.500 kr.)
 • lukket hemmelig Facebookgruppe til støtte, sammenhold og vejledning
 • Tilmeldingsfristen er 16. september
 • Der er kun 6 pladser i alt
 • 5.999 kr. x 6 = 47.992 kr.
 • Prisen er inklusiv moms og gebyr for betaling i rater.
 • Du kan trække momsen og uddannelsen fra i Skat. Tag kontakt til din revisor og hør nærmere.

Du tilmelder dig ved at sende mig en mail på mail@angeliccaravn.dk eller ring til mig på 26258818

Uddannelsen er ikke for dig, der

Uddannelsen er ikke til dig, der allerede er under uddannelse eller følger et eller flere store forløb.
Eller der hele tiden kommer med et hav af undskyldninger om, hvorfor du ikke har nået det ene eller andet.
Ikke at der er noget galt i det, det er et beskyttelseslag, et forsvar som beskytter dig fra at udvikle dig og gøre ting som du ikke kender til i forvejen måske.
Du skal være parat ellers spilder du dine penge og tid. Jeg vil elske at have dig med og føre dig igennem, men det vil ikke blive den lette vej for dig, hvis du er et sted i dit liv, hvor du går i forsvarsposition hele tiden.

Du vil under uddannelsen møde dit forsvar og det er både sundt og sådan som det skal være. Jeg vil rumme dig og føre dig igennem.

Hvad så bagefter?

 • Når der kommer nye teknikker, så vil der blive tilbudt efteruddannelse.
 • Hvis der er interesse for det vil vi mødes en gang om året og udveksler erfaring m.m.
 • Du har også mulighed for komme på “Sjælens boligs Healende lerskåleuddannelse”
  Sjælsforløseruddannelse giver dig adgang til en overbygning.
  Til dig der går og drømmer om at lave dine egne healende lerskåle, så har du mulighed for at tage en overbygning efter denne uddannelse til Sjælsforløser.
  Bemærk at du kun kommer til denne overbygning ved at have fuldført Sjælsforløseruddannelsen.

Angelicca Parmone Ravn

v/Angelicca Freja Parmone Ravn
Mobil 26 25 88 18
Mail mail@angeliccaravn.dk

Banepladsen 2, 5772 Kværndrup
Cvr. nr.: 33274696
Handelsbetingelser

Nyhedsbrev

Få det nyeste Nyhedsbrev "Sådan kan du få en harmonisk jul"
ved at følge dette link her