Krystalskålens magiske kræfter

 

I den nye serie AngelAngelica, har Angelicca Ravn skabt healende Krystalskåle af porcelænsler, rosenkvarts og gennemsigtigglasur. Der er omkring 25 skåle tilbage. Krystalskålen indeholder den smukkeste healing, der fører dig direkte til din indre GudindePower.

Du føres direkte til din GudindePower, når du sidder med Krystalskålen i dine hænder. Du mærker, hvor det er du er på vej hen. Du mærker din reneste essens.

Krystalskålen hjælper dig i din transformation, så energien på celleplan optimeres, forenes med universets energi, så din gudinde energi træder klart frem i dig. Det kan føles som hvid energi, hvidt lys, at du bliver samlet i balance omkring din rygsøjle, så du automatisk retter dig op og giver derved dig selv plads til at stråle din GudindePower ud, så andre mærker dig tydeligere, ”her er jeg og du kan bare komme an mig kan du ikke vælte”.

Du mærker dig selv i din essens og det vil andre også gøre.

 

Den gudommelige energi

Rosenkvartsen i krystalskålen hjælper dig til at åbne op, åbne så du kan mærke din GudindePower. Jo mere du sidder med skålen i dine hænder, jo mere vil du og din krop manifestere din GudindePower. Du rykker den tilstand i dit liv endnu tættere på, du vælger den healende vej, hvor du træder let gennem porten til dit GudindeRige

De beskyttende lag din krop indeholder, vil med din GudindePower blive erstattet af ny ren GudindePower energi. Energi der aktiverer det jeg du gerne vil være og lader dig fokusere på dette jeg.

Styrken til at være dig støttes og næres af Krystalskålen. De hårde processer du kan have oplevet og påvirkningen fra fx fuldmånen vil aftage eller helt forsvinde. Din ubalance udlignes og støttes op af din GudindePower.

Kontakten til universet styrkes og forøges. Du koples direkte på til den reneste energi ude i universet – inden i dig.

 

Hvem er Krystalskålen til?

Til dig, der gerne vil have mere ud af livet end, hvad du formår at manifestere lige nu.

Til dig, der har mod på at åbne for porte til transformerende og healende genveje, der fører dig direkte til din GudindePower, din reneste energi center/essens i dig.

Det fortæller andre

Min Krystalskål er fuldstændig vidunderlig. Den hjælper mig med at komme ind i mig selv instantly, så jeg ikke svæver rundt i et tankemylder.

Den har hjulpet mig med at sove her i ferien, fordi jeg er vågnet tidligt flere gange og ikke kunne falde i søvn igen.

Tak, tak, tak

Hør Angelicca Ravn fortælle om Krystalskålene og Sjælsskålene på vidoen.

Ønsker du også at slippe din indre GudindePower løs?

Så har jeg et  specielt forkælelses tilbud til dig her i december.

Du kan læse mere om tilbuddet via dette link …..